“Gode bakevarer”
Anmeldelse av Bakeriet På Å

Bakeriet På Å
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Å i Lofoten
Anmeldt 4. august 2021

I forbindelse med vårt besøk i Å skulle vi selvfølgelig innom bakeriet.
Forventingene til hva vi kom til var nok litt større, men greit nok, vi kjøpte kanelboller og kaffe.
Bollene var kjempegode, kaffe var så som så, og det var forholdsvis kostbart.
Er fint de har et slikt tilbud.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 2014Eva

Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Ikke spesielt serviceinnstilt dame på bakeriet i Å. Utsolgt for vafler, som må være den enkleste ting av verden å lage mer av. Veldig opptatt av å stenge presis kl 1600 og ba oss gå selv om vi hadde kaffe igjen. Ikke veldig spennende utvalg. Finn et annet sted

Dato for besøk: mai 2021
Takk, CathFossen
Anmeldt 30. juni 2021

Gode kanelboller! Kafeen er traktet for tynt og har nok stått og brent en stund. Hyggelig betjening, men litt rotete.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, FinnE490
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Blid og hyggelig personal.
Sentralt på Å, man kan sitte inne eller på benker ute.
Kjøpte god tørrfisk der og en litt smakløs vaffel, men med brunost hjalp det litt.

Takk, Unnlis
Anmeldt 16. august 2020

Gode skillingsboller kan nytes utenfor kafeen. Samtidig kan du studere krykkjene som har reir over vinduene på bygningen. En rolig og fin plass, men kanskje litt stiv pris for bollene (45/stk)

Takk, 611lillianb
KenthRogerJ, Daglig leder på Bakeriet På Å, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Hyggelig at du likte kanelsnurrene og atmosfæren :)

Reisende som så på Bakeriet På Å, så også på

Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune

Sørvågen, Moskenesøy

Har du vært i Bakeriet På Å? Del dine erfaringer!