Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode kanelboller”
Anmeldelse av Bakeriet På Å

Bakeriet På Å
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Å i Lofoten
Prisklasse: kr 20 - kr 185
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. juni 2023 via mobile enheter

En regnfull dag i Lofoten så skulle vi prøve Bakeriet på Å og deres gode kanelboller. Vi hadde gått en tur og ble skuffet over at det var ikke mulig å sitte inne. Vi endte opp å spise bolle i bilen. Kan anbefales når det er sol

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, 591merethes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (164)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 165 anmeldelser

Anmeldt 8. januar 2022

Kjempe koselig kaffe med god stemning. Hyggelig betjening og kjempe gode boller, det ble flere turer her under oppholdet

Dato for besøk: august 2021
Takk, SonjaV813
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

I forbindelse med vårt besøk i Å skulle vi selvfølgelig innom bakeriet.
Forventingene til hva vi kom til var nok litt større, men greit nok, vi kjøpte kanelboller og kaffe.
Bollene var kjempegode, kaffe var så som så, og det var forholdsvis kostbart.
Er fint de har et slikt tilbud.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 2014Eva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Ikke spesielt serviceinnstilt dame på bakeriet i Å. Utsolgt for vafler, som må være den enkleste ting av verden å lage mer av. Veldig opptatt av å stenge presis kl 1600 og ba oss gå selv om vi hadde kaffe igjen. Ikke veldig spennende utvalg. Finn et annet sted

Dato for besøk: mai 2021
Takk, CathFossen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2021

Gode kanelboller! Kafeen er traktet for tynt og har nok stått og brent en stund. Hyggelig betjening, men litt rotete.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, FinnE490
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bakeriet På Å, så også på

Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune
 
Sørvågen, Moskenesøy
 

Har du vært i Bakeriet På Å? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.