Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig opplevelse, service og ledelse. Styr unna. Don´t go here!”
Anmeldelse av Brygga Restaurant

Brygga Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Å i Lofoten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020

Bestilte to fiskesupper og to hamburgere av ung norsktalende servitør. Etter svært lang ventetid kom to hamburgere og to andre retter enn fiskesuppene vi hadde bestilt. En engelsktalende servitør lovet at vi skulle få fiskesuppene våre «very fast». Etter 35 min hadde vi fremdeles ikke fått suppene. I det samme tidsrommet var vi alle fire også helt tomme for vann. Forsøkte forgjeves å få servitørenes oppmerksomhet. Ingen så vår vei, selv om kun noen få bord var besatt (de kunne ikke skylde på mye å gjøre). Ga opp. Gikk til disken for å betale for burgere, klagde over at vi ikke hadde fått fiskesuppene både til servitøren som hadde lovet «very fat» servering og en annen som sto der. Ingen hadde fulgt opp bestillingen vår. Null kontroll.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tlarstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (110)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 110 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020

Fiskesuppen var smakløs og det var lite fisk i. Dette hadde vi ikke forventet på et fiskevær i Lofoten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Svanhild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Smakløs fiskesuppe «uten» fisk til overpris! Når retten koster over 200kr og porsjon kan minne om en fortet, forventer man i alle fall kvalitet... men nei!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sooder91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

Når man bestiller fiskesuppe og dagens fisk i Lofoten forventer man at det både er fisk i fiskesuppa, og mer enn en liten fiskebit til hovedrett, selv om det smaker bra. ☹️

Dette var langt under forventningene! Neste gang velger vi noe annet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 308janerikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2020

Havet og omegn byr på seg selv i Å i Lofoten. Vi ble bergtatt av den god havslukten- og matlukten på koselige Brygga Restaurant. Vi åpnet med stedets fiskesuppe, og sideentre av ferske reker. For første gang fikk vi hval med ditto. En gastronomisk opplevelse! Drakk iskald alkoholfri øl, og cola med isbiter. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga Restaurant, så også på

Sørvågen, Moskenesøy
Reine, Moskenes kommune
 
Å i Lofoten, Moskenes kommune
 

Har du vært i Brygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din