“Overpriset, lite fisk, smakløs”
Anmeldelse av Brygga Restaurant

Brygga Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Å i Lofoten
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fikk servert en lunket fiskesuppe til over 200. Liten porsjon med få fiskebiter. Fikk en tørr skive kneip uten smør til suppa. Anbefales ikke. Lite smak i suppa.

Takk, 844elinef

Anmeldt 13. juli 2020

Bestilte to fiskesupper og to hamburgere av ung norsktalende servitør. Etter svært lang ventetid kom to hamburgere og to andre retter enn fiskesuppene vi hadde bestilt. En engelsktalende servitør lovet at vi skulle få fiskesuppene våre «very fast». Etter 35 min hadde vi fremdeles ikke fått suppene. I det samme tidsrommet var vi alle fire også helt tomme for vann. Forsøkte forgjeves å få servitørenes oppmerksomhet. Ingen så vår vei, selv om kun noen få bord var besatt (de kunne ikke skylde på mye å gjøre). Ga opp. Gikk til disken for å betale for burgere, klagde over at vi ikke hadde fått fiskesuppene både til servitøren som hadde lovet «very fat» servering og en annen som sto der. Ingen hadde fulgt opp bestillingen vår. Null kontroll.

Takk, tlarstad
Anmeldt 8. juli 2020

Fiskesuppen var smakløs og det var lite fisk i. Dette hadde vi ikke forventet på et fiskevær i Lofoten.

Takk, Svanhild H
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Smakløs fiskesuppe «uten» fisk til overpris! Når retten koster over 200kr og porsjon kan minne om en fortet, forventer man i alle fall kvalitet... men nei!

1  Takk, sooder91
Anmeldt 2. juli 2020

Når man bestiller fiskesuppe og dagens fisk i Lofoten forventer man at det både er fisk i fiskesuppa, og mer enn en liten fiskebit til hovedrett, selv om det smaker bra. ☹️

Dette var langt under forventningene! Neste gang velger vi noe annet.

1  Takk, 308janerikk

Reisende som så på Brygga Restaurant, så også på

Sørvågen, Moskenesøy

Å i Lofoten, Moskenes kommune

Har du vært i Brygga Restaurant? Del dine erfaringer!