Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Serviceminded personale Pent”
Anmeldelse av Brygga Restaurant

Brygga Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Å i Lofoten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Serviceminded personale
Pent pyntet bord med en liten fase med villblomster.
Tykke gode servietter og solid bestikk.
Ølglasset dekorert med navnet Lofotpils som gjør det ekstra fotovennlig.
Stor mulighet for å kunne få vindusplass.

Vi bestilte Biffburger med ost, bacon , tomat , sylteagurk , rødløk og båtpoteter med aioli.

Burgeren var medium strekt som gjorde at den var god og saftig.
Osten var godt smeltet og bacon perfekt stekt.
Grønnsakene hadde god farge og konsistens som piffet opp burgeren.

Båtpotetene var godt fritert og ble servert med en god dasj med aioli.

Alt i alt veldig bra, eneste som trakk ned var at båtpotetene og aiolien hadde lite med smak.
Bortsett fra dette var måltidet en god opplevelse som kan anbefales videre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, PhotoComboMix
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 104 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020

Vi var 3 personer som bestilte 2 Cæsar salat og 1 rekesalat. Det svarte ikke til forventningene. Rekene i salaten var fra boks i lake, smakte nada, alt var smakløst. Når man er i Lofoten forventer man ferske reker. Cæsarsalaten var også smakløs i tillegg grønne egg og sliten salat. Vi ventet nesten 1 time på maten og vi opplevde flere fikk maten før oss som kom etter oss. Ingen service å skryte av. I tillegg små porsjoner til en stiv pris.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Unnis2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Små porsjoner. God mat men små porsjoner. Dagens fangst var ganske dyr og porsjonen veldig liten. Veldig hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, YngveA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Skulle spise et godt fiskemåltid hele familien, men barna valgte å gå for brødskiver på hytta isteden. Dårlig utvalg for den yngre skare på menyen. Vi voksne bestilte fiskesuppe og dagens fisk, men dette var både smakløst og små porsjoner. Prisene var relativt stive så hadde forventet bedre av en restaurant i et fiskevær med god tilgang på råvarer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Liz Katrin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Bestillte dyr fiskesuppe for 200 kr. Forventet oss noe betydelig bedre enn det som ble servert. Minste porsjonen fiskesuppe vi noen gang fått. Sannsynligvia posesuppe fra Rema1000, fant tre reker og like mange laksebiter i suppa. Et par små vite fiskebiter. Fikk en tørr kneippskive til dette. Eneste grunnen den får en stjerne er at jeg ikke kan gi mindre. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, ennannanannnana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga Restaurant, så også på

Sørvågen, Moskenesøy
Reine, Moskenes kommune
 
Å i Lofoten, Moskenes kommune
 

Har du vært i Brygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din