Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei lunsj. Litt dyrt”
Anmeldelse av Brygga Restaurant

Brygga Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Å i Lofoten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Var innom på en kjapp lunsj men vi ventet på ferja til Bodø. Prøvde fiskesuppe, burger og rekesmørbrød. God mat men stive priser.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, fr0deu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (111)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 111 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Bestilte hovedrett. Godt fiskestykke, men svært sparsomt med tilbehør. Knapt en liten potet og litt grønnsaker. Det blir for dårlig! Gikk på hotellrommet og spiste brødskiver etterpå......

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Marsdama69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Serviceminded personale
Pent pyntet bord med en liten fase med villblomster.
Tykke gode servietter og solid bestikk.
Ølglasset dekorert med navnet Lofotpils som gjør det ekstra fotovennlig.
Stor mulighet for å kunne få vindusplass.

Vi bestilte Biffburger med ost, bacon , tomat , sylteagurk , rødløk og båtpoteter med aioli.

Burgeren var medium strekt som gjorde at den var god og saftig.
Osten var godt smeltet og bacon perfekt stekt.
Grønnsakene hadde god farge og konsistens som piffet opp burgeren.

Båtpotetene var godt fritert og ble servert med en god dasj med aioli.

Alt i alt veldig bra, eneste som trakk ned var at båtpotetene og aiolien hadde lite med smak.
Bortsett fra dette var måltidet en god opplevelse som kan anbefales videre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, PhotoComboMix
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Vi var 3 personer som bestilte 2 Cæsar salat og 1 rekesalat. Det svarte ikke til forventningene. Rekene i salaten var fra boks i lake, smakte nada, alt var smakløst. Når man er i Lofoten forventer man ferske reker. Cæsarsalaten var også smakløs i tillegg grønne egg og sliten salat. Vi ventet nesten 1 time på maten og vi opplevde flere fikk maten før oss som kom etter oss. Ingen service å skryte av. I tillegg små porsjoner til en stiv pris.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Unnis2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Små porsjoner. God mat men små porsjoner. Dagens fangst var ganske dyr og porsjonen veldig liten. Veldig hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, YngveA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brygga Restaurant, så også på

Sørvågen, Moskenesøy
Reine, Moskenes kommune
 
Å i Lofoten, Moskenes kommune
 

Har du vært i Brygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din