Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Avføring i senga”
Anmeldelse av Brygga Restaurant

Brygga Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Å i Lofoten
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Dette var skuffende, vi hadde bestillt rom i 2 etg, men da vi kom på rommet fikk vi rett og slett sjokk, det var avføring i senga, det var rett og slett kvalmt. Vi fikk ikke engang refundert pengene vi hadde betalt, det er en skam.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Frank N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (126)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 126 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Rett og slett midt på treet matopplevelse. God «dagens» som var kveite. Litt liten fiskesuppeposjon. Treg servering og uten sjel og eierskap.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, andershr-hr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Svært god service, god mat. Personalet gjør sitt ytterste for å imøtekomme ønsker, menyen er liten med godt innhold av fisk, vegetar og kjøtt. Vi spiste dagens fisk og tørrfisk, i tillegg til lammeskank. En god pinot noir fra burgund til. Godt øl på tapp.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, HeidiBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

En flott restaurant i rolige omgivelser. Vi spiste en god rødbetsalat til lunsj,meget velsmakende. Betjeningen er noe av det hyggeligste jeg har opplevd i inn og utland. Tommel opp.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, VidarS88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Var innom på en kjapp lunsj men vi ventet på ferja til Bodø. Prøvde fiskesuppe, burger og rekesmørbrød. God mat men stive priser.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, fr0deu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brygga Restaurant, så også på

Sørvågen, Moskenesøy
 
Å i Lofoten, Moskenes kommune
 

Har du vært i Brygga Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.