Topp anlegg

Ypperlig badeanlegg for familien (spesielt for barn under 12-13 år tippe eg) Lite kø, ok priser. Å... les mer

Anmeldt 29. januar 2023
OysteinB_13
Bergen, Norge
Flott anlegg

Anmeldt 21. juli 2022
joakime925
Haugesund, Norge

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Et bra badeland etter norsk målestokk. Vi var heldige med været, og fikk fullt utbytte av den kjekke utendørsdelen – men det har man jo ingen garanti for i Rogaland. De to vannskliene er verken av de raskeste eller mest spennende vi har testet, men det dype hoppebassenget med høydene 1,60 og 2,40 var annerledes enn andre badeland vi har prøvd.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 729larst
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Prisen: 310 kroner for en familie på fem - og da kan vi være hvor lenge vi vil. Åpent fra 11-17. Svært bra.

Herlig temperatur på godt over 30 grader i utendørsbassengene. Her er både vannrutsjebaner, basseng både ute og inne og små barnebasseng.

Hyggelige ansatte.

Flott uteområde hvor en kan sitte og spise, sole seg eller bare slappe av før, underveis eller etter badingen.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, joakime925
Anmeldt 2. august 2021

Utebad med god varme, smiler for barn (og voksne). Stupebasseng, barnebasseng. Ute og inne. Skal du ha en avslappende spa med barna så ta de med hit!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Knut Andre H
Anmeldt 21. juli 2021

Vi var en gruppe på 8 stk, barn i alder 1-11 år. Alle hadde en fin dag. Litt kaldt i de små bassengene inne. Kun is og drikke i kiosken. Badetøy og utstyr får man kjøpt der.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, kristineg2014
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kjekt badeland, ungene storkoste seg. Vi var en familie på 3 voksne, 3 tenåringer og 4 barn, alle hadde en bra opplevelse av anlegget.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 566elisabethg