Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste :-)”
Anmeldelse av Kraft Kafe

Kraft Kafe
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Sauda
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. februar 2019

God mat , mye mat til en bra pris i et flott lokale og god servise midt i Sauda sentrum !
Anbefales på det sterkeste :-)

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ArveR7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 36 anmeldelser

Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Lokale råvarer, spennende menyer med dagens suppe der det varierer i smakfulle gode ingredienser.
Koselig lokale og tilrettelagt for Alle. Perfekt plass til å ha julebord/fest, alt etter hvilket behov du har:)

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Hilbi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Endelig et skikkelig spisested i Sauda hvor det går an å kose seg med nydelig hjemmlaga mat av lokale råvarer. Fantastisk mat, plass og service.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 940petterl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. God service. Avslappende innredning. Meny er passelig stor, mat porsjon - rikelig. Anbefales!!!!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Gaularfjell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Knall god mat, smaker virkelig mat med stor M! Har vært her flere ganger og ikke blitt skuffet enda. Og kjempe trivelige ansatte, ett stort +

Dato for besøk: august 2018
Takk, 884attilah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kraft Kafe, så også på

 

Har du vært i Kraft Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.