Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Positiv overraskelse”
Anmeldelse av Kraft Kafe

Kraft Kafe
Vurdert som nr. 1 av 9 Restauranter i Sauda
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020

Veldig koselig cafe med god mat og service. Jevnt over bra kvalitet og smak på det vi spiste. God cappuccino og dessert var det og. Her kjem vi igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gunbjorgo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 31 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2019 via mobile enheter

Dette var absolutt månedens høgdare, som jeg ikke ante eksisterte i Sauda etter mange besøk her. Takk til Trip advisor. Fish and chips hører ikke spennende it men prøv denne, flott stykke fisk nydelig frites, hjemmelaget remulade og ikke minst en meget god og spennende eplesalat med løk som passet perfekt. Denne tok vekk den vanlige frityr smaken som veldig ofte dominerer denne retten så og si hvor du kommer, kanonbra. Stedet anbefales og jeg skal tilbake :-)

Dato for besøk: november 2019
3  Takk, 99vidare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Deilig mat i flotte omgivelsar - med ei vertinne som tok seg av oss på ein strålande måte! Vi kommer igjen!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Tangstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
nicholasg334, Manager på Kraft Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2019

Takk for god tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Leverer ypperlig mat! Alle rettene leverte i dag. God selvlaget juice som prikken over «i» en. Endelig har Sauda fått en kafé/restaurant av dette kaliber. Anbefales.

Dato for besøk: august 2019
Takk, OysteinB_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Navigate00772896499, Eier på Kraft Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2019

Takk for tilbakemeldingen☀️

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Vi fikk servert fish and chips og hjemmelaget pølse. Nydelig mat til en bra pris. Kafeen ligger midt i Sauda sentrum. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, jorunnf603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kraft Kafe, så også på

 

Har du vært i Kraft Kafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din