Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Priceline
eDreamsUSD 154
Agoda.comUSD 162
ZenHotels.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
6
11
14
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6
11
14
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 38 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vi opplevde å få kjempe service av eieren av hotellet som fant connecting rom på kort tid til oss. Da vi skulle på ett annet hotell i Sauda som vi ikke ønsket og overnatte på. Rommene var fine og rene. Vi fikk det vi ønsket av frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 205familien_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi var på hotellet i 5 dager. Hotellet helt standard. Rent og håndklær ble byttet vær dag. Gratis wi-fi. Midt i smørøyet hvis man ønsker å besøke Sauda. Frokosten er helt typisk norsk og middagene vi spiste der var nydelige. Anbefaler komlemiddag hver torsdag. Lite liv i Sauda om sommeren men mye på vinteren.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jorunnf603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2018

På dette hotellet bor du midt i "byen". Nær det alle meste. Hotellet har helt ok standard, egen pub med alle rettigheter og restaurant. Frokostbuffeten har rikelig utvalg, men det finnes ikke pynt på fatene for den som liker det. Litt irriterende også at absolutt alt var plastet inn. Servicen var god, hyggelige folk på alle vakter. Anbefales hvis man skal bo i Sauda. Wi-fi er inkludert.

Romtips: Suite 401 har utsikt mot by og sjø.
Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

God beliggenhet, midt i sentrum av Sauda. Butikker og alt en trenger i nærheten. Hyggelig og behjelpelig betjening.
Greie priser, grei spisesal med veldig god mat.
Egen pub i hotellet, alle rettigheter.

Romtips: Best utsikt fra rommene på forsiden. Øverste etasje er mest rolig.
Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, JBE_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2017

Vi kom til et lyst,fint og koslig resepsjon område. Betjeningen var imøtekommende og hyggelige.
De hadde alltid kaffe som vi kunne forsyne oss med hele dagen. På dette hotellet bor du midt i byen og du er nærme det meste.Vi spiste god frokost med mye godt utvalg og middagen der kunne du velge gode tradisjonelle retter til egen kinamat meny. Her kommer jeg gjerne igjen :-)

Romtips: Vi hadde rom som vendte ut mot gata-facinerende og stå og se ut på de hvite snødekte fjelltoppene i Svandalen
Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, trine undheim f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser