Vi opplevde å få kjempe service av eieren av hotellet som fant connecting rom på kort tid til oss. Da vi skulle på ett annet hotell i Sauda som vi ikke ønsket og overnatte på. Rommene var fine og rene. Vi fikk det vi ønsket av frokost.
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør 205familien_ om Klover Hotel
Takk, 205familien_
Vi var på hotellet i 5 dager. Hotellet helt standard. Rent og håndklær ble byttet vær dag. Gratis wi-fi. Midt i smørøyet hvis man ønsker å besøke Sauda. Frokosten er helt typisk norsk og middagene vi spiste der var nydelige. Anbefaler komlemiddag hver torsdag. Lite liv i Sauda om sommeren men mye på vinteren.
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør jorunnf603 om Klover Hotel
Takk, jorunnf603
På dette hotellet bor du midt i "byen". Nær det alle meste. Hotellet har helt ok standard, egen pub med alle rettigheter og restaurant. Frokostbuffeten har rikelig utvalg, men det finnes ikke pynt på fatene for den som liker det. Litt irriterende også at absolutt alt var plastet inn. Servicen var god, hyggelige folk på alle vakter. Anbefales hvis man skal bo i Sauda. Wi-fi er inkludert.
Romtips: Suite 401 har utsikt mot by og sjø.
Dato for oppholdet: mai 2018
Verdi
Renslighet
Spør Jon K om Klover Hotel
Takk, Jon K
God beliggenhet, midt i sentrum av Sauda. Butikker og alt en trenger i nærheten. Hyggelig og behjelpelig betjening. Greie priser, grei spisesal med veldig god mat. Egen pub i hotellet, alle rettigheter.
Romtips: Best utsikt fra rommene på forsiden. Øverste etasje er mest rolig.
Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste alene
Sovekvalitet
Rom
Spør JBE_13 om Klover Hotel
Takk, JBE_13
Vi kom til et lyst,fint og koslig resepsjon område. Betjeningen var imøtekommende og hyggelige. De hadde alltid kaffe som vi kunne forsyne oss med hele dagen. På dette hotellet bor du midt i byen og du er nærme det meste.Vi spiste god frokost med mye godt utvalg og middagen der kunne du velge gode tradisjonelle retter til egen kinamat meny. Her kommer jeg gjerne igjen :-)
Romtips: Vi hadde rom som vendte ut mot gata-facinerende og stå og se ut på de hvite snødekte fjelltoppene i Svandalen
Dato for oppholdet: mai 2017
Sted