Dag D
    0.2 km fra Klover Hotel
    2.4 km fra Klover Hotel
    67.8 km fra Klover Hotel
    74.2 km fra Klover Hotel
    Flørli 4444 bed and breakfast place in Lysefjorden, Norway. By the Worlds Longest Wooden Staircase, 4444 stairs. East of Stavanger. Close to Preikestolen. Recommended.
    70.7 km fra Klover Hotel
    Living room
    53.5 km fra Klover Hotel
    Se flere hoteller i Sauda
    Anmeldt 30. mars 2022

Av overnattingstilbudene i Sauda så dette en av de bedre. Har bodd på hotellet i lengre perioder ved flere anledninger. Det ligger sentralt plassert i sentrum og har gratis parkeringsplass bak hotellet for sine gjester. Ved innsjekking er det en ringeklokke i begge ender av resepsjonen. Husk å trykke på disse for hjelp. Da får man rask ekspedering for innsjekk eller for å få bestilt mat i restauranten.
    Frokosten er god og dersom det mangler noe gir man beskjed så blir det rettes fort opp i.

Dato for oppholdet: mars 2022
    Takk, francisk375
    Anmeldt 26. februar 2022

Her får du ingenting, mulig du er er heldig å får en øl hvis hotell sjefen er fornøyd. Maken ti oppførsel av hotell betjening har jeg aldri opplevd! Terningkast null! Dette er ikke bra! Hotell i særklasse, vi kommer nok ikke igjen, Jan

Dato for oppholdet: februar 2022
    Takk, lened0ksr_dr
    Anmeldt 17. august 2021 via mobile enheter

Måtte bytte værelse 2 ganger. Første rom var ikke rengjort og fasilitetene var defekt på neste rom.
    Fikk 3 rom og det var Ok.
    Betjeningen var litt oppgitt og de skulde på hverandre.
    Frokosten var håpløs. Yoghurt var gått ut på dato. Kjøleskap var varmt. Smoothie var tom. Det var ikke betjeningen. Eggene så ikke ut og pålegg var misfarget.
    Ikke noen god, komfortabelt opphold. Vi kjører igjennom Sauda neste gang.

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, Teis L
    Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Lite imøtekommen betjening, tok 25 min. Før noen kom å sjekket oss inn.
    Manglet mat som stod på menyen og stengte matservering kl 20.00 på en Lørdag midt i ferien.
    Hoveddøren inn på hotellet var låst kl 21.00, personen som kom å låste opp var ikke blid.
    Aldrig mer!!

Romtips: Skal du først besøke Sauda, bør dere velge Sauda Fjordhotell
    Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, Meutudo
    Anmeldt 30. august 2020

Kanskje vi hadde høye forventninger til vårt opphold på Kløver høre i. Litt skuffet ble vi når vi ankom og fikk se et slitent hotell. Vi ble veldig glad når vi fikk se rommet, som var stort og med eget terrasse med utemøbler. Det veiet litt opp for førsteinntrykket. Måltidene i restauranten var ikke noe å skryte av. Det var dår!ig, både middag og frokost. Det skal ikke mye til for å høyne kva!kysten. Det hadde de hatt mye igjen for.

Takk, Kjell_53