ragkv
    64.2 km fra Sauda Fjordhotell
    73.3 km fra Sauda Fjordhotell
    Se flere hoteller i Sauda
    Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Det hele startet med at det ikke var luftet ut på rommet våres da vi sjekket inn og gikk inn med bagasjen vår, og det var da ekstremt varmt inne på rommet og ingen form for aircondition. Men det skulle ikke være et problem tenkte vi siden vi var der for et bryllup for våre gode venner og ikke hadde tenkt å være på rommet så mye. Men da det viste seg at dusjen ikke virket så kunne ikke hotellsjefen svare på hva problemet var eller hvordan det kan fikses, og hun svarte med at vi bare kunne bade hele helgen og forlot rommet. Det syntes vi var uaktuelt og mente vi burde få et annet rom, men det viste seg å ikke være så populært selvom de hadde en del ledige rom. Da vi da fikk et nytt rom så var det halve størrelsen til samme prisen, så det var ikke akkurat pangstart på helgen. Men senere samme dag spurte vi pent om et glass vann med is i, men det gikk ikke da det skapte ekstra oppvask.
    Neste dagen under bryllupsfesten spurte en gjest om han kunne få et glass med isterninger til sin bestemor som måtte kjøles ned (igjen, ingen form for aircondition på hotellet) så svarte hotellsjefen om at det ikke gikk da de måtte ha isterninger til drinkene de skulle selge senere på kvelden. Det syntes jeg var merkelig siden det er en stor og fin Bunnpris 4 minutter nede i veien som selger isbiter.
    Så når vi skulle sjekke ut stemte ikke prisen overens med det vi ble informert om, og når vi forklarer saken så blir vi møtt med et surt ansikt av hun i resepsjonen.
    Jeg har aldri i mine år og reiser bodd på et hotell der jeg får følelsen av at hun som driver hotellet ikke har snurt av forståelse av hvordan man drifter et hotell, eller at de som jobber der ikke har snurt av serviceminded holdning. Så jeg vil anbefale alle å kjøre lengre inn i fine Sauda og finne et annet hotell, eller sove i bilen din som har aircondition.

3  Takk, Mads T
    Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom her ved en tilfeldighet og bestilte ett oppgradert rom med utsikt til fjorden!

Hotellet er litt slitt men det har beholdt en del av det opprinnelige arkitekturen.

Håper enn oppussing kan føre hotellet litt mer tilbake til fordums tider.

God seng og bra frokost.

Takk, ingridc406
    Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Sauda fjordhotel fremstår gammelt og ærverdig, men slitent og med stort behov for oppgradering.
    Meget hyggelig og hjelpsomt personale.
    Enkel og lite tilfredsstillende middag.
    Ok forrett, men tragiske hovedretter.
    Her må forbedring til om hotellet skal overleve.
    Langt fra sentrum.

Takk, bj_rntrondt
    Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Kan anbefales i alle årstider. Grei mat, hyggelig betjening og flotte omgivelser. Gledelig at uteområdet er oppgradert, og at rommene er modernisert. Håper at ledelsen sørger for flere aktiviteter på hotellet framover.

Dato for oppholdet: april 2018
    2  Takk, Bjarte V
    Anmeldt 15. februar 2018 via mobile enheter

Vi, en familie på fire, besøkte Sauda Fjordhotell vinterferien 2018.
    Hotellet har vært åpent et år siden nyåpningen i fjor, og de veldig hyggelige eierene har gjort en god jobb med å få hotellet på benene igjen.
    Rommet vi fikk hadde gode senger og det var rent og pent. For noe tull jeg har lest i tidligere anmeldelser om kaldt vann i dusjen og dårlig mat. Temperaturen i dusjen er like varmt som vertskapets velkomst, og trerettersmiddagen vi spiste var skikkelig god målt mot mye dyrere restauranter.
    Hovedstuen like innenfor resepsjonen er virkelig koselig og innbyr til å tilbringe kvelden enten som voksent par med et glass vin fra baren, eller som familie med et spill.
    Jeg kommer gjerne tilbake til Sauda, og veldig gjerne til Sauda Fjordhotell, med eller uten familien.

Dato for oppholdet: februar 2018
    3  Takk, 716rogerv