Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
StayForLong
Hurb
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (81)
Filtrer anmeldelser
81 resultater
Vurdering fra reisende
13
24
19
10
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
24
19
10
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 81 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Me hadde bestilt 2 stk familierom for 2 netter med badeland inkludert på hotellet. Når me kom fram blei me satt i 2 hytter med dårlig standar. Skittent bad og elendige senger. Føler oss snytt for ein hotellferie me hadde gleda oss til. Me klaga og sa me følte oss lurte. Men dama i resepsjonen viste ingen forståelse og kunne ikkje forstå at me ikkje var fornøyde, me skulle jo berre sove der sa hun. Veldig stusselig frokost. Dårlig kundeservice.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 104elinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte familiepakke med 2 netter inkludert inngang til badeland. Vi ble innlosjert i ferieleilighet, disse var veldig små, og badet luktet kloakk. Både hotellet og ferieleilighetene bærer preg av dårlig/manglende vedlikehold. Frokosten var stusselig, med veldig lite utvalg. Vi bestilte middag på hotellet i håp om at det kanskje kunne være grei standard på maten, men vi ble grundig skuffet der også. Servicen var bra, men det hjelper lite når alt annet er dårlig.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 566elisabethg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Booket en hytte/anneks på Sauda Fjordhotell for en natt. Ble lovt bra standard da ingen hotellrom var ledig. Men dårligere campinghytte har jeg sjelden opplevd.
Hadde håp om en bedre middag men skuffelsen var stor, da det vi ble servert kunne ikke ha blitt tilberedt av en kokk. Dette til tross for at prisen ikke var lav.
Sauda fjordhotell får ikke flere besøk av meg.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, herrLarsen16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2019

Vi overnattet en natt i hytte ved siden av hotellet. Meget dårlig standard til 1580 kroner for en natt, en voksen og to barn. Luktet kattetiss på badet og toalettet var ekkelt. Middagen var ikke noe å skryte av, og sto heller ikke i forhold til pris. Frokosten, som ifølge hotellet var noe de var kjent for, var en ordinær frokost du lager hjemme. Vi kommer dessverre ikke igjen!

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FamilienLarsen16
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet, men bærer stort preg av dårlig økonomi lite oppgradering og dårlig vedlikehold. Rommet var lite, sengen var smal og VELDIG vond å ligge på. Luktet innestengt, ubehagelig dusjforheng og møkkete tepper på gulvene. Middag var helt grei, men frokost var stusselig. Tørt brød, dårlig m pålegg, gamle sukkerbiter til te og ikke suketter. Veldig synd for stedet har potensiale bare de hadde fått litt penger til å gjøre det som trengs av oppussing.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 992mariannep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser