Thomas G
    70.3 km fra Sauda Fjordhotell
    54.6 km fra Sauda Fjordhotell
    Se flere hoteller i Sauda
    Anmeldt 10. september 2022

Godt førsteinntrykk ved hyggelig mottakelse. Tilbragte 2 netter i en av hyttene som ligger ved siden av hotellet. Det er enkelt standard på rommene og godt renhold. Startet dagene med god frokost som stod til forventningene. Hadde god kjennskap til Sauda fra før men det er første gang jeg booket rom der. Fjordhotellet, som er omkranset av fjell, fjord og frisk luft, er et ærverdig hotell og kan anbefales til de som tiltrekkes et hotell med sjel.

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, WencheB73
    Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Tilbrakte en helg på Sauda sammen med familien. Vi var uheldige og fikk en helg med mye dårlig vær, men vi var utstyrt med mye gode klær så det gikk nå fint. Men mat og drikke utvalget på hotellet burde vært på ett langt høyere nivå. Matkvaliteten burde vært på et helt annet nivå enn det vi fikk presentert. Så som så med servicen også. Gjentar ikke denne skuffelsen.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Soltunga
    Anmeldt 24. mars 2022

Det var fantastiske værforhold, og vi skulle på topptur.
    Dersom du skal bo i Sauda ville jeg ha valgt å sjekke AirBnB først, eller bod i på en annen plass en Sauda Fjordhotell. Noe av det som møte oss.
    1. Vi booket fra et mindre rom uten utsikt til et større rom, som kostet mer. Dette gikk greit med litt frem og tilbake.
    2. Det koster å bo på historiske hoteller, som har for lengst passert sin glanstid. Nye rommet hadde et bad mindre enn kofferten min.
    3. Det var ikke vasket på badet siden den forrige gjesten. Personalet var med oss inn på rommet og låste seg inn på badet for å tørke opp sprutmerkene den forrige gjesten hadde etterlatt seg.
    4. Det luktet kloakk hele tiden vi var på rommet.
    5. Vi spurte etter menyen, men hotellsjefen vil heller ramse det opp for oss og mente vi burde bestille oksesteiken. Når vi endelig snakket med noen andre og fikk menyen ble vi fortalt å bestille på forhånd.
    6. Vi bestilte en entrecote middag og en buffet. Entrecoten smakte lever og gummi. Spiste kun 1/3. Varm maten i buffeten var kald. Den ble byttet ut med entrecote som var bedre enn den første entrecoten. Jeg var sannelig usikker på hvordan de fikk maten til å se så uappetittlig ut som de gjorde.
    7. Frokosten hadde salat og rester fra buffet kvelde før. Kanskje vi er godt vant, men vi måte minne betjening på å sette ut vann, og fylle på egge fatet. Det var ingen lapper eller vafler, som er kanskje vanlig når det er familiehelg kampanje på hotellet.
    8. Toalettet tettet seg om morgen og vann flyttet ut over gulvet. Dermed kom vi oss inn på badet i det hele tatt.
    8. Når vi påpekte at prisen ikke sto i still med kvaliteten, på verken rommet eller maten, mente de at vi klagde for mye. Men spurte oss hva vi var villig til å betale.

Vi anbefaler ikke å overnatte her. Sjekk ut AirBnB eller sov i bilen, eller nabo by. Og spiss på kebaben. Da vet du var du spisser.

Romtips: Søk på andre hoteller eller overnattingssteder før du flytter inn her
    Dato for oppholdet: mars 2022
    1  Takk, BesteChris
    Anmeldt 23. september 2021

Bodde en natt på dette ærværdige hotellet. Jeg var fullstendig klar over at dette hotellet ikke var noen moderne stil, og jeg må si at en ble mektig imponert over byggverket. Fikk rom med fin havutsikt. Stort rom. Og veldig god seng. Fredelig omgivleser, som ga meg en god natt søvn. De ansatte var særdeles imøtekommende og alle var smilende og hjelpsomme. Frokosten var grei, egg og bacon, og godt utvalg. Så her kommer jeg gjerne igjen.
    Jeg kan være enig i at det trengs noe vedlikehold, men jeg syns faktisk det er kjempe at noen tar vare på et slik et byggverk, og øbsker de ansatte og eiere lykke til.

Romtips: Rom med havutsikt
    Dato for oppholdet: september 2021
    Takk, Persteinskog
    Anmeldt 2. august 2021

Vi leide hytte i tilknytning til hotellet.
    Hyttene bar preg av manglende vedlikehold. Fant kaffeflekker på dør samt i tak på badet, kanskje hastverk å få det vasket mellom utleiene? Noen lyspærer virket ikke. Kjøleskap var ikke kaldt og var muligens defekt.

Pluss for tilgang til frokosten på hotellet. Greit utvalg i frokostbufeen. Serviceinnstilte ansatte. Flott hotell med autentisk interiør fra hotellets oppstart.
    Stille og rolig på natt. Gode senger, rene sengeklær og håndklær. Fint utvalg av aktiviteter for barn (frisbeebane, vannrutsjebane, fotballbane, trampoline)

Skal man til Sauda Sentrum må man kjøre. Kan anbefale badelandet samt Thai Take-away!

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, Knut Andre H