Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra”
Anmeldelse av Brynes konditori

Brynes konditori
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Sauda
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

God mat, gratis påfyll kaffe
2 etasjer
Vi spiste lunsj her.
Hyggelige folk som jobber her og fin uteplass i solen

Dato for besøk: september 2020
Takk, Krister_A84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 15 anmeldelser

Anmeldt 16. april 2019

Hyggelig sted å tilbringe noen timer på, spesielt da vi fant andre etasjen som var veldig koselig. Fantastisk gode kokosboller, slike som jeg spiste da jeg var barn på 80 tallet. Mannen min prøvde napoleonskaken og også den var helt på gamlemåten. Vi storkoste oss og kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, elsajacobsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2019

Lenge siden jeg har smakt så deilige wienerbrød. Her var det ikke mye fabrikk-takter. Tydeligvis en møteplass for alle.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, maritff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Fantastisk service og fantastiske Napoleonskaker på Brynes konditori
Flott bakeri med ypperlig utvalg til både store og små

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Bft44232
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018

Herlig bakverk og god kaffe, men her er det behov for en "makeover". Men som sagt brød, påsmurte rundstykker og kaker var veldig godt. Lykke til.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brynes konditori, så også på

 

Har du vært i Brynes konditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din