Hotellet ligger så sentralt i Argostoli som man kan komme, både når det gjelder utvalget av tavernaer, butikker og havna. Ikke minst er det bare noen få meter ned til den delen av havna hvor fiskebåtene kommer inn, og hvor man daglig kan se de store havskilpaddene (Caretta caretta) vente på godbiter fra fiskerne som renser garna.
Frokosten er godt over gjennomsnittet, og selv om de kokte eggene er iskalde, kompenseres det med en nydelig varm omelett. Det var også hyggelig å oppleve at greske gjester i stor grad dominerte frokostsalen. Ikke hverdagskost for charter-turister.
Servicen er et kapitel for seg selv, Athina, Eleni og de andre visste ikke det beste de kunne gjøre for oss. Den siste dagen fikk vi beholde rommet til bussen gikk om kvelden, uten ekstra betaling. De var til og med innom og tømte søppel og skifta håndklær for oss den dagen, noe vi aldri har opplevd ellers.
Hotellet har ikke egen parkeringsplass, men vi hadde leiebil i 12 dager, og hadde aldri problemer med å finne plass i gaten rett utenfor hotellet.
Vi kommer aldri til å være i tvil om hotellvalg neste gang vi drar til Kefalonia!