Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ingen høydare”
Anmeldelse av Alaska

Alaska
Vurdert som nr. 3 av 6 Restauranter i Serpentona
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Helt ok mat, går nok ikke tilbake. Ratingen til denne restauranten er nok ufortjent høy og preget av at tilbudet i området ikke er så godt.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Fredrik H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (696)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 696 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Liten restaurant med god beliggenhet. Tapasmenyen er god, likeså pizzaene. Grei betjening. Totalinntrykket er godt og reflekteres i overskriften.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Fjordcruiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2014

Vi spiste tapas i hyggelige omgivelser. Grei kvalitet på maten. Trivelelig personale som ytte god service.

Dato for besøk: september 2014
Takk, erlgj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2014

Den beste tapas restauranten i Cala Galdana, og alt til en rimelig penge. Fantastisk service og hyggelig atmostfære. Serverer også lette kyllingretter, hamburgere og pastaretter.

Dato for besøk: juli 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Andrea A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2013

Det kunne vi lide. Lækre Tapas retter og til rimelige priser.

Hele familien nøde det lækre mad og alt blev spist selvom vi fik 10 tapas reter.

Dato for besøk: juli 2013
1  Takk, SteenRanders
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Alaska, så også på

Serpentona, Cala Galdana
Cala Galdana, Menorca
 
Serpentona, Cala Galdana
Cala Galdana, Menorca
 

Har du vært i Alaska? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din