Hilltop 15th Century Church of St. George in Old Town Primosten
Lei en motorsykkel med Desmo Adventure og utforsk Dalmatia på motorsykkelen
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Hilltop 15th Century Church of St. George in Old Town Primosten på
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Nydelig utsikt og mye interessant og se, flotte bak gater som byr på mye mystikk. Manglet litt sitte plasser på utsiden og grønt området var trødd ned.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, NilsMagne89
Anmeldt 4. september 2017 via mobile enheter

Flott gåtur opp til kirka, og en fantastisk utsikt fra toppen. Luftig og fin plass, mye fint å se på.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Ingunn K
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Kirken er fylt med kultur og når kirkeklokken ringer får man en følelse av at dette er en gammel by med mange tradisjoner. Flott utsikt og men er ikke noe man "må se", etter min mening. Bedre å bruke dagen på å bade.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Johannehalse
Anmeldt 8. juli 2016

Kirken er vel stort sett den eneste severdigheten i Primosten etter min mening. Koselig lite sted med pene små gater og lange trapper. Spisestedene ligger stort sett nede ved sjøen. Enkelte små koselige spisesteder uten sjøutsikt innenfor murene.

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, JoRicha
Anmeldt 9. juli 2015 via mobile enheter

Veien opp mot kirken er en opplevelse i deg selv. Med de trange gatene og luktene fra restaurantene.

Når du ankommer kirken vi du først legge merke til de flotte familiegravene, noe det er verdt å ta en skikk på. Deretter vil du legge merke til den flotte 360 graders utsikten over Primosten og den flotte innseilingen.
Absolutt verdt en tur!

Dato for opplevelse: juli 2015