“Ypperlig mat og service”
Anmeldelse av Folk Spiseri - STENGT

Folk Spiseri
Anmeldt 13. september 2020

Koselig lokale og veldig hyggelig betjening. Ypperlig mat fra lokale produsenter. Nye og spennende smaksopplevelser. Dagens fisk, sjokoladeisen og eple-desserten anbefales 👌

Dato for besøk: september 2020
Takk, marik599

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fantastiske Folk.

Herlig atmosfære og eineståande mat.

Spiste osteplanke på deling til forrett.
Perfekt mengde for 2 stk å dele. Nydelig ost, skinke og pølse. Tomatchutney toppa heile retten👌

Spiste okseribbe og lammenakke. Store gode porsjoner. Spesielt okseribba var uforgløymelig ❤️

Eple og kaffi-is til dessert.
Eple må vere noko av det beste som nokon gong har vore servert på et dessertbord. Denne er verdt eit besøk i seg sjølv.
Kult å høyre begeistringa frå gjestar på naboborda når dei får det servert 🤩

Tusen takk I & TE for nok ein fantastisk kveld.

Takk, GjestBaardsen
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat og meget hyggelig betjening ...... annbefales på det sterkeste ......... vi var en hel gruppe som kom uten noe forhondsbestilling men det ble fiksa fort .......

Takk, 481svenerika
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Et følge på åtte personer. Vi spiste mange forskjellige middagsretter. Absolutt ALLE var SVÆRT fornøyd med maten vi fikk. Nydelig vin, også. -Fantastisk godt!

Takk, S528YJcharlesl
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

12 i følge, alle bestilte forskjellig fra menyen. Klippfisk, kalvecoulette, folkeburger, skagensalat og dagens fisk(kveite) Meget god mat og drikke. Vi var svært fornøyde med kveldens måltid! Trivelig betjening! Takk for en fin kveld!

Takk, 685kurtn

Reisende som så på Folk Spiseri, så også på