Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Valuta for pengene”
Anmeldelse av Maluns Restaurant

Maluns Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Ulsteinvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

God mat, god service til en meget hyggelig pris. Kjempefint lokale, nyoppusset samtidig som den gamle sjelen skinner godt igjennom.

Dato for besøk: november 2018
Takk, muustela
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 27 anmeldelser

Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Aldri opplevd at dagens ret ble foretrukket av eieren. Nydelig mat på en varm tallerken, som det skal være. Ikke glem beste capuchino som jeg hadde i norge. Anbefalles!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Rob v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig middag og fantastisk betjening. Anbefaler virkelig å ta turen hit for ein bedre middag i eit koselig lokale

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Annvei S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

En flott opplevelse å besøke dette steder. God atmosfære, service og mat. Et rest med en sjarmerende stil . Kan anbefale stedet og et must i Ulsteinvik .
Dette var også grunnen til at vi meldte inn stedet til Tripadvisor

Dato for besøk: juli 2018
Takk, raknes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste i hyggelige og gode lokaler innredet i en gammel sjøbu.
Maren var god. Vi prøvde snitzel og bacalao der begge smakte godt.

Anbefales et besøk

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, bbbbbbbbbbbilly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Maluns Restaurant, så også på

Ulsteinvik, Ulstein
Ulsteinvik, Ulstein
 

Har du vært i Maluns Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.