Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 154
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 155
Vis tilbud
FindHotel
USD 149
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Hotels.comUSD 155
TravelocityUSD 155
PricelineUSD 154
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (256)
Filtrer anmeldelser
256 resultater
Vurdering fra reisende
117
92
28
14
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
117
92
28
14
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 256 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Hadde bestilt familierom, fikk et dobbeltrom med ekstra senger. Når jeg klaget på dette sa en veldig lite serviceinnstilt dame i resepsjonen at dette er dett e hotellets definisjon av et familierom! Ærlige g talt! En må forvente litt mer når en bestiller et familierom! Jeg har bodd på hoteller som har hatt større dobbeltrom enn dette!

Manglet kjøleskap også. Påpekte dette til samme dama i resepsjonen... Hun skal prøve å få tak i et... Men hun mente at jeg ikke hadde noe krav på å få et siden dette bare var et ønske! Jeg satte det som et krav når jeg bestilte dette! Oppga det i bestillingen også... Antar hun er ferievikar, for hun bør helst finne seg et annet yrke!

Siste gang jeg bor her!

Romtips: Styr unna!
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Oglebogle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021

Vi er 3 voksne og et barn på 3 år som var på tur. Vi ble tatt godt imot av hotellet.
På forhånd hadde vi bestilt 2 rom og fikk tildelt (som forventet) connection rom, slik at junior kunne sove mens resten av reisefølge kunne slappe av i naborommet.
Standarden på hotellet opplevdes som høy. Både standard rommet og tilknyttet junior Suite vi fikk tildelt.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, OleMartin123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mars 2021

Var i Ulsteinvik på kurs med jobb. Der ble vi møtt av hyggelig personale og super service. Rommene var kjempefine og maten var veldig god (frokosten har skikkelig godt crispy bacon). Møterommene har gode stoler og ellers alt man trenger. Fin plass og nydelig utsikt fra hotellet. På kvelden spilte vi shuffleboard på Brygga Sportsbar som ligger rett ved. Kan absolutt anbefale dette hotellet!

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 454marteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2021 via mobile enheter

Vi trengte eg sted å sove i forbindelse med vårt besøk i Volda. Vi har og en hund dom trengte overnatting. Betjeningen i Ulsteinvik var svært hyggelige og hjelpsomme, og hund var ikke noe problem mot et gebyr. Veldig fine rom, og god service på et hyggelig sted. Nydelig frokost på morgenen. Takk for oss, vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, solveigv969
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Quality Ulstein, Daglig leder på Quality Hotel Ulstein, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2021

Hei Solveig,
Tusen takk for god tilbakemelding, - Her ser eg at vi har lykkast i alle ledd. Ros og gode ord er delt med mine kollegaer. - So ønsker vi hjerteleg velkomne attende på besøk. :)
Mvh Katrin - Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2020 via mobile enheter

Liten stopp på Ulsteinvik ei helg mens me var på ferie. 2 voksne og 1 hund.
Vennlig resepsjonist som tok oss godt imot ved innsjekk.

Det første vi reagerte på var rommet. Vi ønsket rom uten teppe og med balkong da vi hadde med oss hund. Noe vi ikke kunne få pga «dyrerom». Forståelig nok. Men kanskje dere skal revurdere ka rom som skal brukes til dyr? Er ikke det bare fordel for oss og dere at uhellet skjer på parkett/ balkongen? Mindre rengjøring av teppet pga dyr?

Oppdaget også at vi betalte for 2 voksne, men pakken inneholdt for 1.
1 dyne, pute, glass. Eller, pute og dyne fant vi i skapet, uten sengetøy.

På lørdag hadde vi vært ute på fjelltur, og på vei tilbake fristet det med Fjordland. Det var dumt tenkt av oss. I resepsjonen ble vi møtt av ei sur dame som ikke kunne hjelpe oss med mikrobølger. Ikke noe begrunnelse for hvorfor, bare et nei at vi ikke fikk bruke den. (Med forklaring, om det er pga corona, eller andre årsaker hadde vi godtatt det) men med bare et bestemt nei kjente vi at sulten steg og humøret sank.
Ikke er det noe vannstasjon for å fylle på vannflasken heller. I corona tidene så er det dumt at ansatte må ta på flasken og korken for å fylle det på... kunne godt gjort det selv, men vanskelig når vasken er liten og flasken ikke går under kranen inne på bade.

Frokosten var det beste med hele hotell overnattingen hele helgen. Frokostservitøren hadde humøret oppe, gikk og skjenket kaffe til gjestene. Var rask med rydding av bord. Av alle personale så er det han vi husker best.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 623gth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser