Climber34405846027
    21.7 km fra Quality Hotel Ulstein
    21.7 km fra Quality Hotel Ulstein
    Se flere hoteller i Ulsteinvik
    Anmeldt 12. januar 2023

Jeg reiser mye med jobben. Mye. Men jeg må virkelig si at Quality Hotel Ulstein er det beste Choicehotellet jeg har bodd på så langt. (Over Farris Spabad) En del av dette grunnet det nye og pene bygget, fantastisk utsikt fra rommet (5 etg) men også for en frokost av meget høy kvalitet. Må legge til den gode servicen jeg fikk av resepsjonist Sophie (mener det var det hun het) som var villig til å vise meg flere av de store suitene da jeg muligens skulle holde et spontan webkurs dagen etter. Disse rommene var SÆRDELES pene. Mulig jeg må booke en bonusovernatting der :)

Merk. Jeg fikk en oppgradering til et Deluxe rom i 5 etg grunnet medlemskap og belegg på hotellet. Jeg planlegger allerede en tur tilbake for neste jobbreise :)

Romtips: Høyt oppe med utsikt. Må trolig booke suerior rom + for dette.
    Dato for oppholdet: januar 2023
    Takk, ChristianEBrek
    Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Hurtig, hyggelig og grei innskjekking. Etter en lang dag ble det bare til at vi ble på rommet og slappet av. Stille og rolig, gode senger og alt var greit selv om rommet ikke var av de største. Det eneste vi brukte av fasiliteter eller ble frokostsalen dagen derpå ogfrokosten var også veldig bra.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Laksefiskeren
    Anmeldt 6. mai 2022 via mobile enheter

Veldig dårlig service. Vi ble møtt svært uvennlig og de var lite hjelpsomme ifm oppholdet. Vi hadde forventet mer av et såpass dyrt hotell. Frokosten var heller ikke særlig god, og det lå tåneglrester på badegulvet.

Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, SKK1979
    Anmeldt 11. april 2022 via mobile enheter

To netter på dette hotellet. Svært hyggelige ansatte som alltid møter med et smil og er hjelpsomme. Rene og lyse rom. Vårt hadde også balkong. Frokosten var over all forventning, og vi koste oss med denne. Bråk i gangene natt til søndag, men det kan ikke hotellet lastes for. Kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: april 2022
    Takk, christophers405
    Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Gode rom og god betjening i resepsjonen, men middagen var langt under par. Det kunne virke som om det kun var en ansatt som skulle betjene middagsgjestene, noe som gjorde at det tok over 30min før vi fikk noe som helst drikke til bordet. Buffeten i seg selv var ok

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, petterfs