Veldig bra utested.bra plass.å møte.venner for ein god prat og ha gode diskusjoner over noke godt å drikke.
Hyggelig atmosfære med alle generasjoner representert . Imøtekommende personal , Ok priset . Kan bli bedre på å rydde bordene .
Etter å ha kjørt gjennom mange små og større steder på vår vei, ble Kaffebaren redningen. Croissant, kaffe og kanelsnurr - ispedd hyggelig betjening og stålende sol, gjorde dette til et stopp vi vil huske. Deilig.
Under familieferien i Ulsteinvik ble Kaffebaren mitt førstevalg for kaffe. Trivelig atmosfære og en veldig god kaffe. Alle de forskjellige ansatte var veldig hyggelige og flinke. Den ene dagen tok vi oss også et kakestykke hver. Disse kakene var så fristende der de stod - og de skuffet ikke! Hit kommer jeg garantert tilbake.
Beste kaffen i vik, kanskje hele Sunnmøre? Herlig personale og nydelig mat
Kan anbefale til alle som vil ta turen