Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God atmosfære, mat og service”
Anmeldelse av LaCena by Nola S.L.

LaCena by Nola S.L.
Vurdert som nr. 36 av 147 Restauranter i El Albir
Prisklasse: USD 8 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. november 2018

Vi har spist frokost og lunch/middag her. Sentralt, ligger fint i solskinnet og god mat.
Hyggelig betjening og god inne og uterestaurant

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Olivia H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (159)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 159 anmeldelser

Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var siste dagen vår i Albir . Vi ville spise en annen plass og valgte denne .
Det var det verste vi har vært borti ! Sure betjening og det tok lang tid før vi fikk kontakt med kelneren . Så tok det lang tid før vi fikk maten . Vi bestilte spareribs , vi fikk den med litt salat og pommes . Her var det mye barbequesaus på . . Kjøttet var tørr og hard , vi fikk heller ingen våtservietter til å tørke oss med . Absolutt bunn vill jeg si !

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Thoresen-Leurs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk å spise fish&chips her. Kjempestore porsjoner € 12,95 pr pers (4 personer kan faktisk dele 2 middager). En flaske god hvitvin (vino Musgo Verdejo for eksempel til € 9,45 ). San Miguel øl på flaske € 1,95. Stedet ligger i selve gågaten et stykke fra stranden. Vi kommer tilbake hit!

Dato for besøk: august 2018
Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste fish&chips og ble gledelig overrasket - lenge siden vi har spist en så bra fish&chips - kommer gjerne igjen - hyggelig og rask service til overkommelig pris

Dato for besøk: august 2018
Takk, toreh111
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Restauranten har kjempegod mat, atmosfære og betjening. Vi kom i gruppe på 22 stykker og de løste utfordringen uten problem. Prisene er faktisk også i nedre sjiktet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Mortake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på LaCena by Nola S.L., så også på

 
El Albir, L'Alfas del Pi
 

Har du vært i LaCena by Nola S.L.? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din