“Fin atmosfære, nydelig mat og god service”
Anmeldelse av LaCena by Nola S.L.

LaCena by Nola S.L.
Vurdert som nr. 46 av 140 Restauranter i El Albir
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Ypperlig mat og hyggelig fin atmosfære. Rent og pent. God service. Moderne og fresh lokale som skiller seg ut i forhold til andre restauranter i Albir

1  Takk, Jon Arne C

Anmeldt 30. mai 2022 via mobile enheter

Etter å ha spist en veldig god original Caesar salat på restauranten tidligere, var skuffelsen stor da det nærmeste de hadde var marinert kylling salat. Salaten var uten dressing, kylling var ikke marinert, heller tørr. Ikke var det noe med «crunch» heller, som krutonger eller lignende. Det var lite smaker - en dårlig opplevelse.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Ole Lasse H
Anmeldt 9. mai 2022

Alt vi har spist her kan anbefales. Favoritt var satay kylling og chevre salat. Service er noe treg og personalet kunne ha spandert på seg ett smil eller to. Vi har scoret til svært bra pga matopplevelsen. Koselig innredet, pent og rent.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Nina H W
Anmeldt 30. januar 2022 via mobile enheter

Dette er en plass vi alltid må besøke. Det være seg både frokost, lunsj og middag.
God service og deilig mat.
Alt hva vi har spist har smakt like godt.

Dato for besøk: januar 2022
Takk, gerdtove
Anmeldt 11. oktober 2021 via mobile enheter

Fornøyd med lunsjen her! Deilig hjemmelaget burger. Betjeningen var hyggelig, men litt treig. Veldig hyggelig sted med fin innredning.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, 711mariao

Reisende som så på LaCena by Nola S.L., så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i LaCena by Nola S.L.? Del dine erfaringer!