TommyNorway1
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
AlbirPlayaHotelSpa, Quality managerAlbir Playa Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. des. 2018
Dear TommyNormay1,

Many thanks for your comments in Tripadvisor because opinions like yours help us to continue in the same line and always offer you a lovely stay.

We hope to see you soon.

1.5 km fra Albir Playa Hotel & Spa
1.6 km fra Albir Playa Hotel & Spa
Pool area
0.5 km fra Albir Playa Hotel & Spa
Oppvarmet basseng
Complejo Turistico
47.2 km fra Albir Playa Hotel & Spa
Piscina con vistas a las montañas, es la joya de nuestro complejo de apartamentos. Relax, desconexión, tumbonas y sombrillas para todos los huéspedes.
бассейн
0.7 km fra Albir Playa Hotel & Spa
  • Lol.travel
0.9 km fra Albir Playa Hotel & Spa
Se flere hoteller i El Albir
2025 av 1 725 anmeldelser
Anmeldt 13. november 2018

Vi var en gruppe på ca 35 kolleger som hadde kjempedager i Albir og omegn. Hotellet med dets beliggenhet og gode fasiliteter gjorde sitt til at dette ble en vellykket tur for alle! Spesielt var uteområdet godt egnet for oss, både for bading og soling på dagtid, men ikke minst til kveldssamlingene våre.

Takk, LivT74
AlbirPlayaHotelSpa, Quality manager på Albir Playa Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Dear LivT74,

Thank you for trusting in Albir Playa Hotel & Spa for your holidays.

We are glad you enjoyed our hotel and send us your comments that help us to continue to offer a better quality service every day.

Anmeldt 31. oktober 2018

Fin plassering i forhold til hovedgaten og nyttige fasiliteter. Apotek og kommunikasjoner i nærheten. Kort vei til hovedgaten med kafeer og shopping. Spasertur på 10-15 minutter til stranden. Flott hotell med god mat og hyggelig betjening.

Romtips: Med sol eller mot basseng.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, frikkinorway
Anmeldt 11. mai 2018

Bestilte reisen gjennom TUI og kom ned i 11-tiden. Hadde sett at innsjekk var grantert fra 15. Men jeg pratet med de og fikk lagret bagasje og fikk skiftet. Så tok jeg formaliteter med pass og billet. Så fikk de mitt telefon nummer og etter en time rusling ringte Natalie og rommet var klart. Så da ruslet jeg tilbake og fikk rom i 6 etasje (5 floor) Der fikk jeg Deluxe rom og de var veldig bra med utsikt mot sjøen. badet var bra og godt utstyrt med både barberhøvel og annet en trenger på et bad. Rengjøring var veldig bra og jeg hadde yolanda som ordnet og styrte .Rommet var stille og rolig. Jeg hadde bare frokost og den var svært bra med en flink og diskret betjening. Basseng området var bra med fine planter og nok solsenger. Varmt nok var bassenget og passe med sol. Baren var stor og drinkene var gode med en flink betjening. Spa et var under oppussing så det fikk jeg desverre ikke brukt, men de tllbydde massasjer, men det benyttet jeg meg ikke av.

Romtips: Høyt oppe med deluxe rom
  • Reisetype: Reiste alene
1  Takk, stig692015
AlbirPlayaHotelSpa, Quality manager på Albir Playa Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2018

Dear Guest,

Thank you for trusting in Albir Playa Hotel & Spa for your holidays.

Thank you very much again,

Anmeldt 9. mai 2018 via mobile enheter

3 turen til dette hotellet, der vi bodde 1 uke.
Pluss:
Bra frokost
Bra beliggenhet
Bra servicepersonell. Spesielt resepsjonisten Graci, som er veldig hyggelig og profesjonell.
Rent bassengområde

Minus:
Slitte rom, gå for Deluxe rom, da de er nyoppusset.
Mye støy denne gangen, da hotellet ble brukt til overnatting for treningstur for ungdom/skoleklasser.
Feil på spa, så dette var stengt. Hotellet hadde opprettet et alternativ, hos Albir spa som var 500 meter ned i gata.
Insekter på rom, som maur og sølvkre, selv i 4 etg.

Hotellet er preget av slitasje, men på grunn av managere og servicepersonell, som gjør en flott jobb, for at gjestene skal trives, så er det dette som gjør at vi kommer tilbake.

1  Takk, arhalla
Anmeldt 23. januar 2018

Rommet var stor med balkongen , bra frokost buffe, . Rolig omgivelser . Bra renhold , renholdere ryddet og bytte handklær hver dag . Ligger i sentrum ,masse butikker runt , norsk kafe i næret , 10 min gang vei til sjøen .

Romtips: kun heis ( vi sett kun nødtrapp )
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, 872kristinaj
AlbirPlayaHotelSpa, other på Albir Playa Hotel & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2018

Dear Kristina J,