“Ekte følelse av seevice”
Anmeldelse av Caminito

Caminito
Vurdert som nr. 5 av 140 Restauranter i El Albir
Kjøkken: Steakhouse, Grill
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Virkelig en kjempefin opplevelse, med veldig god og ekte service, og kjempebra mat. Fulgte anbefalingen til servitør på mat og drikke
😊 Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 144mortenm

Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Vi feiret min fars 50års dag her og maten var fantastisk,m. Eieren, Sergio leverte et fortreffelig biffmåltid for oss alle fire. Hans vin og ølanbefalininger passet svært godt med maten vi bestillte. Sergio ordnet også bursdagskake for min far med lys, samt spillte «Happy Birthday» noe som var stor stas. Gjennomgående god mat, atmosfære og lokaler, samt utsøkt betjening og service. Var også innom senere i ferien for en øl på Caminito, dette var veldig hyggelig da Sergio husket oss og takket oss nokk en gang for besøket.
Turen bør absolutt legges innom Caminito dersom man ferdes i disse strøk! 🏆

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 619emile
Anmeldt 31. mai 2019 via mobile enheter

Besøkte Caminito på ferie med en venninne. Fantastisk indrefilet med gode sauser, men med noe manko på tilbehør. Opplevde likevel at servitøren hadde litt for sterke meninger om hva vi burde bestille, og hva vi ikke burde bestille. Syns det var rart da begrunnelsen var at 1. Vi er nordmenn og 2. Vi er kvinner... Han mente at retten vi ville ha (barbercue for two) ikke «passet» oss mtp på størrelse og krydder(?).

Følte også at både forrett og dessert ble litt presset på. Men om man foretrekker et middagsbesøk der man ønsker at servitøren anbefaler er nok Caminito er bra sted å dra. 🙂

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Maylinnmich
Anmeldt 22. april 2019

Caminito er en liten og koselig argentinsk restaurant som ligger sentralt i Albir. Det kan være lurt å bestille bord, da restauranten er populær og har begrenset antall plasser.
VI ble godt mottatt og fikk bord på "drop-in". Meget god service. Vi spiste stekt ost til forrett, veldig god. Til hovedrett fikk vi servert en perfekt stekt indrefilet, med en god og passende argentinsk rødvin anbefalt av servitøren. Is og karamellpudding til dessert, som også smakte veldig bra.
Pris litt over gjennomsnittet i Albir, men god valuta for pengene. Betaler gjerne litt mer for kvalitet og en god opplevelse.
Anbefales!

Dato for besøk: april 2019
Takk, Jonne78
Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat,atmosfære og betjening .Stedet å dra til for en fantastisk biff opplevelse og reise i det argentinske kjøkken.

Dato for besøk: april 2019
Takk, janmL3823JD

Reisende som så på Caminito, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Caminito? Del dine erfaringer!