Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og vennlig service”
Anmeldelse av Kathmandu Restaurant

Kathmandu Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 136 Restauranter i El Albir
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 116 - kr 196
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Vi ble møtt av et vennlig smil og måltidet var veldig avslappende og behagelig fra begynnelse til slutt. Dette føler jeg er mer og mer sjelden og det gjør det bare enda mer viktig. Vi forsøkte to forskjellige retter og begge var nydelige. Skal vi til Albir igjen er Kathmandu garantert ett besøk fra oss.

Dato for besøk: august 2022
Takk, ToreJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (392)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 392 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

God indisk restaurant med normale priser. Her har vi vært å spist mye opp igjennom årene!

Servicen har tapt seg noe med årene, men maten smaker fantastisk hver gang!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Rastaengiz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juni 2022 via mobile enheter

For det første vil jeg vare takke de ansatte på Kathmandu restaurant for en enestående service! Veldig blide å snille folk som virkelig vil sitt beste for sine kunder. Maten var enestående. Ekstremt god mat med et godt utvalg av matretter. Maten man får når man skal bestille det man skulle ønske å spise var veldig god (lagt ved bilde av det jeg mener), spesielt de gode sausene. Servicen å maten fikk oss til å besøke Kathmandu restaurant hele 3 av 7 dager vi hadde i Albir. Virkelig verd å oppleve!

Retter en stor takk for oss! Vi kommer så absolutt tilbake til området rundt Albir bare på grunn av dette stedet!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Simonpett01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. januar 2020

God mat som smaker godt. Hyggelig betjening og rikelige porsjoner. Ligger sentralt i Albir vis a vis Albir Playa Hotel.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, frikkinorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. desember 2019 via mobile enheter

Maten smakte godt og svarte til forventningene - begge gangene vi valgte å spise middagen vår på denne restauranten. Jeg ba om å få litt ekstra styrke på retten, og jeg fikk retten akkurat som jeg ønsket.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Sissel M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kathmandu Restaurant, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi
El Albir, L'Alfas del Pi
 
El Albir, L'Alfas del Pi
 

Har du vært i Kathmandu Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.