“Kommer ikke tilbake hit selv om maten var god!”
Anmeldelse av Casa Teo

Casa Teo
Vurdert som nr. 48 av 140 Restauranter i El Albir
Anmeldt 15. juli 2023 via mobile enheter

Hadde bestilt bord på forhånd og hadde forventning om et koselig måltid. Vi vart møtt av kelnere som var mer opptatt av å få tatt bestillingen før vi hadde sett oss ned. Vi ville bytte stoler og då sukket han og vart litt sur. Kom med menyer i ei rasande fart. Fekk lite veiledning i menyen. Maten var god men servicen elendig!!!! Håper de smiler mer til andre kunder og øker servicen. Toalettene var også skitne. Tror jeg går forbi neste gang!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Safari19657581939

Anmeldt 15. august 2021

Denne restauranten har den beste og møreste biffen (solomillo) jeg har spist. Har spist paella her også før, og den var super god.

Dato for besøk: august 2021
Takk, mariuande
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten og ypperlig service fra personalet. God meny også på engelsk. Veldig bra at dekunne tilby glutenfritt øl!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, hannepanneno
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Når vi er på disse trakter og har lyst på paella; så går vi hit og spiser mixed paella. Beste vi vet om denne paellaen og vi har spist mange! Mye bråk fra veien, men det gjør ikke så mye når maten og servicen er veldig bra! Mange spanjoler her, tyder jo på at det er god spansk mat!

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Lizzy264
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Her kan du velge og vrake fra tapas, ristetter og middagstallerken etter valgfritt ønske fra menyen. Husets vin er absolutt god og for den mer kresne gane kan det kjøpes flasker av ypperste kvalitet. De har rikt utvalg av mat og drikke, både for store og små. God spansk stemning og upåklagelig service. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Inger R

Reisende som så på Casa Teo, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Casa Teo? Del dine erfaringer!