Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Endelig er vi tilbake her!”

Tremonti Heladeria Artesanal Italiana y Mas
Vurdert som nr. 1 av 5 Dessert i El Albir
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 475 - USD 1 483
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Vi har gledet oss i måneder til å besøke Tremonti igjen og vi blir ikke skuffet. Vi har besøkt restauranten to ganger denne uken og det er en nytelse, fantastisk mat, nydelig italiensk vin og et vertskap som du ikke finner maken til i hele Albir. Hyggelig med et sted der man føler seg så velkommen. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
dimitrit915, Proprietario på Tremonti Heladeria Artesanal Italiana y Mas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2019
Google-oversetting

Tusen takk!!! Thank you very much!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (256)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 256 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Vi fulgte TripAdvisor for å få Albirs beste pizza, og det fikk vi. Servitør Kimberley var veldig dyktig og passet på at vi hadde alt vi trengte. God stemning, og unna trafikkstøyen i hovedgata. Anbefales :)

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Sissel D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dimitri T, Proprietario på Tremonti Heladeria Artesanal Italiana y Mas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you very much!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Etter anbefaling gikk vi til Tremonti. Det var kun oss i restauranten.
Bestilte pizza, den så god ut og smakte herlig.
Anbefaler dem et besøk.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, bjjen2804
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dimitri T, Proprietario på Tremonti Heladeria Artesanal Italiana y Mas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you very much!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Er i Albir 4 ganger i året og må alltid innom Tremonti et par ganger. Gir dem 5 stjerner, de burde hatt 10, maken til pizza og service finnes ikke. Fantastisk mat og en innehaver som virkelig får deg til å føle deg velkommen. Vi har prøvd de fleste restaurantene i Albir og Altea, men når det kommer til pizza er Trimonte i en klasse for seg. Takk for st dere er der, vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 843ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dimitri T, Proprietario på Tremonti Heladeria Artesanal Italiana y Mas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you very much!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Kjempegod pizza. Flott service. Utrolig god hjemmelaget is. Burde fått trekk for utsolgt lasagne, men vi lar den passere.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 217oddruneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dimitri T, Proprietario på Tremonti Heladeria Artesanal Italiana y Mas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018
Google-oversetting

Thank you very much!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tremonti Heladeria Artesanal Italiana y Mas, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi
El Albir, L'Alfas del Pi
 
El Albir, L'Alfas del Pi
El Albir, L'Alfas del Pi
 

Har du vært i Tremonti Heladeria Artesanal Italiana y Mas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din