“Indisk på sitt beste.”

ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 5 av 140 Restauranter i El Albir
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Et utrolig hyggelig sted med nydelig mat og en service man skal lete lenge etter. Her har de skjønt hvordan man informerer om menyen, hvilke retter som passer sammen og at mat er til for å deles. Her føler msn seg velkommen og vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 843ko

Anmeldt 7. januar 2019

Spiste der 2 ganger og begge gangene ble vi oppvartet som VIP's:) Service var utrolig, kanskje i det meste laget - men det er bedre en noe annet:) Maten utsøkt og smakfull - skikkelig gode indiske smaker:) Anbefales:)

Takk, KasiaD307
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Ble tatt veldig godt imot da jeg kom innom her denne tidlige ettermiddagen i desember. Valgte bord, og fikk kjapt meny og drikke å bestille. Stor meny med veldig godt utvalg. Endte opp med forrett, papadums med 3 deilige sauser til. Til hovedmåltidet ble det lamb Tikki Masala, styrke medium, sammen med nan brød og vanlig ris. Alt smakte meget bra, og var god og mett etter middagen. Fikk også lov å prøve en ekstra sterk saus, nemlig grønn chili saus, etter anbefaling fra betjeningen. Betjeningen klarte likevel å overtale meg til å bestille en dessert med is som avslutning på måltidet. Utrolige hyggelig betjening som virkelig gjør opplevelsen ekstra spesiell😀Her føler du deg hjertelig velkommen inn!

Takk, Tommy F
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig indisk mat og sjarmerende og oppmerksom betjening. Familie på fem var storfornøyd med måltid - bare altfor mett!

Takk, helenem595
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har vært på mange indiske restauranter, Denne utpekte seg. Rent, pent, hvite duker, gode stoler og veldig god mat og service. Denne kan jeg anbefale. Vi spiste chicken Korma, Nan-brød og hvit ris.

Takk, Lizzy264

Reisende som så på Tiffin, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Tiffin? Del dine erfaringer!