Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat”
Anmeldelse av The Stone Grill

The Stone Grill
Vurdert som nr. 39 av 147 Restauranter i El Albir
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening og veldig god mat, samt koselig sted. Albirs beste indrefilet? Anbefaler venner og bekjente å prøve dette stedet

Dato for besøk: januar 2019
Takk, AnitaH2367
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aliz77, Propietario på The Stone Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2019

Tusen takk for din vennlige anmeldelse, Vi er veldig glade for at du har hatt glede av ditt besøk, og vi håper å se deg igjen snart.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 89 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Beste middagen vi hadde i løpet av ferien. Veldig hyggelig betjening. Nydelig biff og gøy med biff som stekes på stein mens du spiser bra barnemeny

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 487jonc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Den beste biff middagen du kan ha i Albir.
Har vært i Albir i fire sommeren og har får man den beste biffen av alle.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 579j_rgen_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018

Fantastisk mat, spiste spareribs den var fantstisk servicen var også veldig bra, vi skal definitivt tilbake

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 898maybritts
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Dette er en fantastisk restaurant. Verdt hver krone for denne fantastiske maten. Flotte biffer som du steker selv på stein ved bordet. Hamburgere, Fajitas og spare ribs. Fantastisk service av betjeningen og atmosfæren er fantastisk.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Mortake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Stone Grill, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi
 
El Albir, L'Alfas del Pi
 

Har du vært i The Stone Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din