Vi har bodd på dette hotellet ett år tidligere. Opplevelsen den gang var såpass bra at vi ville forsøke igjen:
Dette er et lite og svært koselig hotell med trivelige uteområder, svært sentralt nær strandpromenaden. Likevel er det uforstyrret og det går fint å sove med balkongdøren åpen når det ikke er for varmt.
Frokosten var helt ok og det var svært trivelig å nyte denne utendørs med havet rett utenfor. Restauranten var dessverre stengt og skulle åpnes første helga i mars, noe som var et savn i og med at vi hadde en utmerket middag der året før.
Vi hadde to rom; et vanlig dobbeltrom som var nyoppusset. De nyoppussete rommene er pene og har fine bad, men de skulle gjerne vært litt større. Det andre rommet var atskillig større og med plass til ekstra seng. Dette rommet var noe slitt og vi ble informert om at det skal pusses opp. Begge rommene hadde balkong.
De nyoppussete rommene er som nevnt pene, men bærer preg av at hotellet ikke har benyttet de beste håndverkerne. Mye slurv i arbeidet trekker helhetsinntrykket noe ned.
Rommene er utstyrt med en liten tv og kjøleskap. Trådløst nettverk fungerte brukbart.
Sovekvaliteten var god pga gode, kanskje noe harde, senger. (Jeg har en mistanke om at nordmenn liker mykere senger enn mennesker som kommer fra mer kontinentale områder). Renholdet var godt, servicen for øvrig var stort sett meget god, men varierte noe med hvem som var på jobb.
Jeg vil anbefale dette hotellet varmt for de som liker små, koselige hotell med personlig service.