“Byens beste Carbonara”
Anmeldelse av Pasta & Pasta

Pasta & Pasta
Vurdert som nr. 15 av 140 Restauranter i El Albir
Anmeldt 3. august 2022

Vi fikk servert byens beste pasta carbonara👍, Fra flere tidligere besøk viste jeg at porsjonen var litt liten for en «sulten» mann, ba om en stor porsjon😉 servitøren bare smilte og synes det var stas👍Kjempe fornøyd. Kan anbefales.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 817rikardv
Luca A, Propietario på Pasta & Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2022

Thank you very much, we're happy that you like our carbonara 😊

Anmeldt 15. april 2022

Bestilte bruchetta og oste tallerken til forrett som var nydelig :) Videre bestilte vi hver sin pasta rett, der alle var helt fortreffelige. Sjokolade kake til dessert var også nydelig ifølge rutinert kake ekspert :)
Ble litt ignorert da restauranten fylte seg opp mot slutten av vårt besøk.
Forventet litt mer wow faktor! i og med gjennomsnitts karakter på TA, men den uteblev.
Men er på ingen måte skuffet.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 852eirikv
Luca A, Propietario på Pasta & Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2022

Thank you for your nice review 😊

Anmeldt 26. desember 2021 via mobile enheter

Det er et lite, sjarmerende og koselig lokale , med en fin ute plass man også kan benytte.
De var også fine, rene og ryddige lokaler.

Det er et åpent landskap inn til kjøkkenet og du kan følg med på den fascinerende prosessen av tilbereding av mat og hjemmelaget pasta.

Et lite minus for vår del var at menyen de har i restauranten ikke var på engelsk så jeg måtte bruke Google Maps for å finne menyen, noe som er litt tungvint.

Hyggelig personell og de bruker ikke lang tid på å få bestillingen klar (Mat til 4 personer) .

Litt dyrere en andre steder her i Albir, men med god grunn, da maten er veldig god og av bra kvalitet.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, KiineMariie
Luca A, Proprietario på Pasta & Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2021

Thank you very much for the nice words! I'm sorry you couldn't get a menu in English. We actually have them in paper, and our QR code with menu has both Spanish and English version.
We must have misunderstood, sorry for the extra work googling the menu 😬 If we see you again don't hesitate to ask for the English version. Take care

Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted for en god lunsj. Lasagne og Ravioli smakte nydelig og Servicen er helt topp. Anbefales!!!!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, V4702XZandreash
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Perfekt lunsj! Fersk pasta, meget hyggelig personale og en genuin opplevelse av hvordan italiensk mat skal være 😊👍 Spiste carbonara, tror det er den beste jeg har smakt! 👌

Dato for besøk: august 2019
Takk, 477steffens

Reisende som så på Pasta & Pasta, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Pasta & Pasta? Del dine erfaringer!