“Forferdelig”

Vurdert som nr. 125 av 140 Restauranter i El Albir
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

HOLD DERE LANGT UNNA, verste servitører med forferdelig holdning. Ventetid ut av en annen verden. Gå hvor som helst enn hit!

Takk, Ferger1995

Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Styr unna, dårlig service, uoppmerksomme og sure servitører. Ventet 30 min på drikke, maten var ok, men man kan ikke drive ett sted på denne måten. Skal du spise lunsj i Albir vil jeg anbefale alle andre steder enn dette. Kunne jeg gitt «0» hadde jeg gitt det.

Takk, 199runes
Anmeldt 26. juli 2022

ANBEFALES IKKE!!!
Bestilte drikke og mat, etterspurte drikken 10 ganger og den kom aldri. Hadde spist opp maten, før drikken var på bordet.Beteningen mente de ikke kunne engelsk. Men god nok engelsk til å ta maten. Det dårligste stedet jeg noen gang har besøkt. ANBEFALES IKKE!!!!!!

Takk, andreashG7937IV
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

God mat, men elendig service og servitører som ikke tar seg tid til å høre når maten etterlyser maten igjen og igjen.
Vi fikk maten vår og etterlyste et sett blåskjell ved å si vi bestilte to etter fem minutter, servitøren sier «i know» og går videre. Etterlyser igjen etter 15 min og da skulle det ta fem min. Etterhvert spør vi om regningen for da har vi vært der i 50 min og da var plutselig blåskjellene klare. Heller ingen reduksjon i prisen selvom vi ikke fikk spist maten sammen alle sammen.

Takk, Yvipyvi
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Spiste entrecote som var helt ok, bortsett fra at den var helt grå selvom jeg hadde bestilt med/rare. Sendte den tilbake og fikk helt ny tallerken med en riktig stekt entrecote. Ikke den beste servicen, men som forventet langs strandgata.

Takk, Jon H

Reisende som så på Coco Loco Beach Bar Albir, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Coco Loco Beach Bar Albir? Del dine erfaringer!