“Ok drink men dårlig service.”
Anmeldelse av Noa Beach

Noa Beach
Bestill bord
Vurdert som nr. 100 av 140 Restauranter i El Albir
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

God cocktail men forferdelig service. Dyrt å dårlig service.bestilte 3 drinker og 1 øl. 2 drinker kom etter ei stund og den 3 kom litt . Ølen kom til slutt. Blei aldri spurt om ein ville ha meir drikke. Måtte vente i 20 min etter ein hadde gitt beskjed om at ein ville betale.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, tore j

Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Vi bestilte hummer, entrecôte og wok. Hummer var ikke veldig god, entrecôte var veldig tynn og wok var helt smakløs. Virker som de har lagt mye penger i interiør og design men glemt å ansette dyktige kokker.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Trond V
Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Ble møtt utenfor av hyggelig «innkaster», hun spurte om jeg ville ha middelhavsmat eller japansk, jeg valgte japansk. Hun fulgte meg da bort til trappen opp og sa, «de møter deg oppe». Det som møtte meg oppe var to servitører som var opptatt i diskusjon med kjøkkenet om en servering. Jeg ventet høflig, men ingen av dem tok kontakt før kokken kom ut fra kjøkkenet og prikket servitøren på skulderen og pekte på meg. Restauranten var helt tom inne, de gjestene som var der satt ute. Jeg ba om bord for en, og spurte om jeg kunne ta bordet ved vinduet i hjørnet. Fikk til svar at det kunne jeg selvfølgelig. Men da jeg satt meg kom han og spurte om jeg var bare en, ja det var jeg jo fortsatt (jeg ba jo om bord til en). Han viste meg da bort til et bord hvor jeg ble sittende å se rett inn i en søyle. Hadde restauranten vært full, kunne jeg forestått det, men den var tom og klokken mange, så helt usannsynlig at den ville fylles opp.
Jeg fikk menyen, ba om en starter som bestod av tre små startere. Det kunne jeg ikke få, men jeg kunne få en av starterne nedenfor (pussig ettersom det var de samme igrediensene som i den triple jeg ikke kunne få.,,….
Jeg så at fire av rødvinene også kom i glass, men da jeg pekte på en Ribera og sa «et glass» fikk jeg beskjed om at det kun var den ene øverste vinen som kom i glass. Jeg prøvde å argumentere men det var nytteløst.
Jeg bestilte også en flaske vann,, den kom ikke, så jeg måtte bestille den en gang til,
Da starteren var fortært, ryddet de, men så gikk det lang tid for hovedretten kom.
Maten var imidlertid god!!
Fikk aldri spørsmål om kaffe eller dessert…
Jeg har ofte gått forbi dette stedet og tenkt at det ser så stilig ut, hvorfor er det så få gjester der?
Nå har jeg svaret på det, de har et super kult sted, god meny, men har altså ansatt helt fullstendig ubrukelige servitører. Da er man jo dømt til å mislykkes dessverre.
Hvis de ikke får inn folk som kan jobben raskt, så er nok dette stedet stengt om ikke lenge. Trist synes jeg, for stedet er jo så stilig!

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, hansl650
Anmeldt 5. august 2022

Vi var et følge på 13 personer som booket bord til middag, vi startet med aperitif oppe på taket hvor det er meget koselig med en nydelig utsikt. Et glass hvitvin kostet 8 euro og dessverre var servicen meget treg også her uten at vi tenkte at det ville gjelde for hele kvelden.
Vi gikk til bords kl 20.15 og fikk menyene raskt, koselig oppdekket og alt virket fint, vi fikk bestilt drikke og etterhvert kom drikken på bordet. Allerede herfra virket det uorganisert og de fleste servitører løp rundt uten å virke og ha kontroll på sine stasjoner.
Etterhvert fikk vi bestilt maten vi ønsket og etter ca 20 min kom forettene på bordet. Forrettene ble ryddet vekk og det ble dekket med nytt bestikk, herfra og ut fikk vi verken spørsmål om vi ville ha mer drikke ei heller informasjon om hvorfor maten lot vente på seg. Vi prøvde å få kontakt med servitører for og få mer drikke på bordet, etterhvert fikk vi dette men da hadde vi satt tom for drikke altfor lenge.
Hovmesteren( restaurantsjefen) var umulig å få kontakt med og etterhvert ble det hele rett og slett pinlig. Jeg fikk spurt en servitør om hvorfor maten lot vente på seg, hun komuniserte med restaurantsjefen og uten å si noe mer bare gikk hun fra oss... rett og slett ikke greit ovenfor gjestene.

Hovedrettene kom først kl 22.15 og dessverre kom da ikke all maten samtidig, de som fikk maten først var da ferdig å spise når de 3 siste gjestetene fikk sin mat. Wookretten var brent og smakte så ille at den ikke kunne spises, de andre rettene var helt ok men overhodet ikke imponerende.

Så til poenget med vinprisen, oppe kostet vinen vår 8 euro og nøyaktig samme vin sittende i restauranten koster 4 euro?

Vi som spisende gjester har selvsagt full forståelse for at ting kan gå galt for kjkkenet/ restauranten men da anbefalter jeg at restaurantsjefen går til hvert av bordene og snakker med gjestene sine, sett litt brød og aioli på bordet til hvert av bordene og få servitørene til å ha en god dialog med gjestene sine. Da vil gjestene være mer tålmodig og vise forståelse for situasjonen, nå ble det hele bare pinlig for alle servitørene samt en restaurantsjef som overhodet ikke så sine gjester.

En slik opplevelse unner jeg ingen gjester, synd for stedet som er så vakkert rent og pent. Dessverre ser jeg av flere anmeldelser at det samme går igjen og det er bekymringsfullt for det viser at ledelsen ikke tar grep slik de burde for å få dette til og være en god opplevelse for gjestene sine.

Dato for besøk: august 2022
Takk, tom o
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Elendig service!
Tok lang tid før vi fikk bestille drikke. Maten kom i hytt og pine, og det var 45 minutter fra første til siste fikk maten sin. Ingen oppfølgning ved bordet, ingen spørsmål om noen ville ha noe mer av noe og vinflasken jeg bestilte måtte jeg spørre etter to ganger. Satt uten drikke i lang tid. Ingen spurte om dessert eller kaffe og kelnerne lot som ingenting. Lite ydmykhet å spore. Maten var god, men opplevelsen som sådan står til stryk! Kommer definitivt ikke igjen!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Roger N

Reisende som så på Noa Beach, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Noa Beach? Del dine erfaringer!