Veldig god service og veldig god mat.vi var der for å spise lunsj den første dagen vi kom til Albir
Un millón de gracias.
4–8 av 861 anmeldelser
Vi var seksten personer og hadde en fin kveld. Bra tapas, men litt rotet servering. Maten var god og det samme var servicen.
Vi bestilte bord for hele familien. Vi fikk fantastisk god hjelp av betjeningen under bestillingen. Vi ønsket noe vegetarmat og en matintoleranse som måtte handteres særskilt. Kokken kom til bordet for å forsikre seg om at måltidet ble trygt og godt. Det ble det!
Vi spiste salater, tapas, biff og pizza. Alt var nydelig.
Restauranten anbefales på det sterkeste. En av de beste i området!
Jeg spiste kylling wok.. fantastiskt Godt! Mannen tog tapas, veldig Godt! Sønnen tog indrefilet - han var veldig fornøyd. Hyggelig service.
Muchas gracias por describir su experiencia. Los esperamos nuevamente.
Spiste lunsj to dager og middag en dag her i løpet av ei uke i Albir sammen med familien. Mitt favorittlunsjsted, nær stranden men samtidig litt tilbaketrukket. Super mat, drikke og veldig vennlig og serviceminded servitører. Populært sted, så det kan være en fordel å bestille bord dersom dere skal spise middag her på kvelden.
Rune M, muchas gracias por haber confiado en nosotros, y realmente es importante reservar en fechas de verano. Los esperamos nuevamente.