“Dårlig mat”

Restaurante El Nautic del Albir
Vurdert som nr. 89 av 140 Restauranter i El Albir
Anmeldt 7. mars 2024

Maten var så dårlig at vi alle sammen i laget til 75års dagen måtte dra hjem
.Det var priser som var lik Grand i Norge men kvalitet var elendig.

Service var ikke til stede.
Ble så skuffet over måten vi ble behandlet på
Jeg ba med ei vennine som feiret bursdag. Skuffet er riktig ord.
Overpriset elendig servise.

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
Takk, monasJ7397FP

Anmeldt 27. januar 2020

Kjempegod tapas og hyggelig service. Ligger hyggelig til ved hovedgaten i Albir. Veksel tilbake kun i masse mynt i en krukke det var slitsomt å hente pengene ut av, fristet ikke til å gi tips. Noe kunne vært i sedler.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, frikkinorway
Anmeldt 13. februar 2018 via mobile enheter

Kona og jeg var innom for en sein lunsj. Ble tatt imot av en "servitør" som tok imot bestilling av 2 vin og kom med det. Ingen meny ble levert, han prioriterte å rydde og flytte stoler. Vi fant en meny, så på den og bestemte oss. "Servitøren" gikk forbi flere ganger og sa en av gangene: I take order in a minute.... Og det var det.... Andre gjester på stedet var et bord med 6 pers, 1 bord med 2 pers og 1 bord med 1 pers i tillegg til oss. Når vi etterhvert hadde drukket vinen, gikk fruen inn og betalte og vi gikk et annet sted og spiste. Anbefales ikke!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Martinkri
Anmeldt 13. februar 2018 via mobile enheter

Nesten tom restaurant, vi fikk drikke etter en stund, men... Vi satt der klare med menyen(som vi hadde "stjålet" fra nabobordet) men å ta opp bestilling var ikke prioritert fra kelneren. Derimot å skyve stoler på plass og rydde tomme bord, der la han inn mye energi. Vi ga til slutt opp, her var det ikke mulig å oppnå kontakt. Gikk inn i kassa, betalte for drikke og endte opp lenger nede på strandpromenaden (Brew rock) hvor vi ble tatt hånd om av en profesjonell kelner og fikk vår etterlengtede lunch. Styr unna!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Tove K
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her. Hyggelig servitør., og serveringen var rask. Var dog bare 3 bord opptatt. Bestilte tomatsuppe og løksuppe. Disse var begge skuffende på smak. Mistenkte nedten atdet var posesupper. Løksuppen var tynn kraft med en loff oppi. Hjalp ikke å krydre. Tomatsuppen likeså. Ikke mer suppe på drtte stedet, dessverre. Smak trekker ned, servitlren trekker opp.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, 110vivir

Reisende som så på Restaurante El Nautic del Albir, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Restaurante El Nautic del Albir? Del dine erfaringer!