“Fresh interiør og veldig god mat”
Anmeldelse av Restaurante Paulino

Restaurante Paulino
Vurdert som nr. 31 av 140 Restauranter i El Albir
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Pizza, Spansk
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

God restaurant i Albir. Fint og koselig interiør, og restauranten fremstår ny, ryddig og ren. Opplevde den rolig med god atmosfære. Maten og servicen var fantastisk. Vi bestilte en tuna tartar og ande confit. Begge var magisk! Deres tradisjonelle sangria er også verdt å prøve. Ville absolutt spist der igjen - anbefales!

Dato for besøk: august 2022
Takk, swstellander

Anmeldt 9. mai 2022

Dersom du er ute etter god service, god mat og hyggelige omgivelser vil dette være restauranten for deg. Vi besøkte Paulino både til lunsj og booket bord for middag. Veldig god mat, hyggelig betjening og en variert meny. Lokalene er innbydende og får deg til å ha følelsen av at du er i Middelhavet. Kan varmt anbefale restauranten.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Nina H W
Anmeldt 16. april 2022 via mobile enheter

Vi har ikke vært i byen siden før pandemien.
Denne restauranten var ny for oss.
Flott lokale, gode stoler. Hyggelig og effektiv betjening.
Vi spiste lasagne og lamb chop. Barna spiste lasagne og romaine pizza.
Lasagnen jeg spiste hadde en god autentisk smak. Pizzabunn var sprø og tynn.
Mannen var fornøyd med sine lamb chop.
Før maten kom fikk vi servert brød med aioli, oliven og en tomat blanding. Aldri likt oliven, men disse var gode. Og den tomat blanding var helt nydelig. Som å smake bruschetta.
5 stjerner!!!
Anbefaler et besøk hit:)

Dato for besøk: april 2022
Takk, Marita B
Anmeldt 26. desember 2021

Må si at av alle stedene vi har vært og spist på i Albir er dette det beste sted og anbefales på det sterkeste!

Det var rene, ryddige, koselige og behagelige lokaler, med rolig bakgrunn musikk og et flott utseende. De hadde god hygiene på toalettene også!

Utenom at jeg fikk hvitvin når jeg bestilte rødvin, var det ikke noe å klage på når det kom til servicen. De var hyggelige, observante og vi følte oss velkommen.

Maten så flott og innbydende ut, og den var kjempe god. Vi spiste grillet entrecôte, Lamb chops, spagetti carbonara og Pizza med ost og skinke, alle var fornøy med maten.

Det var store porsjoner så alle ble mette, mens det fremdeles var noe mat igjen på tallerkenen.

Entrecôte bestilte vi medium og den ble perfekt etter vår smak på hvordan en medium biff skal være.

Og etter at vi har smakt noen gode spagetti carbonara har ned, var denne absolutt den beste.

Til dessert bestilte vi sjokoladefondant, Creme brulee, sjokolademousse, Irish coffee.

Creme bruleen og sjokolademousse var ikke for søte, noe jeg ofte føler de kan bli og sjokolademousse hadde et snev av kanel (tror jeg) som gidde den en ekstra god smak.

Det var rimelige priser og når vi ventet på maten ventet vi akkurat så lenge at du vet maten er god, men ikke så lenge at man lurer på om de har glemt oss!

Dato for besøk: desember 2021
Takk, KiineMariie
Anmeldt 6. november 2019

En fin plass å spise. Veldig god mat og servicen var ypperlig. Hadde dagens rett med varme hvitløksreker, kalvestek som hovedrett og sitronfromasj til dessert.
Kommer gjerne innom igjen ved anledning. Anbefales.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 19Brit54

Reisende som så på Restaurante Paulino, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi

Har du vært i Restaurante Paulino? Del dine erfaringer!