Må si at av alle stedene vi har vært og spist på i Albir er dette det beste sted og anbefales på det sterkeste!
Det var rene, ryddige, koselige og behagelige lokaler, med rolig bakgrunn musikk og et flott utseende. De hadde god hygiene på toalettene også!
Utenom at jeg fikk hvitvin når jeg bestilte rødvin, var det ikke noe å klage på når det kom til servicen. De var hyggelige, observante og vi følte oss velkommen.
Maten så flott og innbydende ut, og den var kjempe god. Vi spiste grillet entrecôte, Lamb chops, spagetti carbonara og Pizza med ost og skinke, alle var fornøy med maten.
Det var store porsjoner så alle ble mette, mens det fremdeles var noe mat igjen på tallerkenen.
Entrecôte bestilte vi medium og den ble perfekt etter vår smak på hvordan en medium biff skal være.
Og etter at vi har smakt noen gode spagetti carbonara har ned, var denne absolutt den beste.
Til dessert bestilte vi sjokoladefondant, Creme brulee, sjokolademousse, Irish coffee.
Creme bruleen og sjokolademousse var ikke for søte, noe jeg ofte føler de kan bli og sjokolademousse hadde et snev av kanel (tror jeg) som gidde den en ekstra god smak.
Det var rimelige priser og når vi ventet på maten ventet vi akkurat så lenge at du vet maten er god, men ikke så lenge at man lurer på om de har glemt oss!