Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat.”
Anmeldelse av Everest Resraurant

Everest Resraurant
Vurdert som nr. 31 av 147 Restauranter i El Albir
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019

Her får du flott hvit fisk når du bestiller Fish & Chips. Berteningen er meget serviceinnstilt og du slipper å vente i det evige før du får maten. Kan anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (112)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 112 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Deilig middag og topp service.
Kan anbefales på det varmeste.
Jeg hadde deilig fisk og min mann hadde lam.
Begge deler var helt perfekt.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, gerdtove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har spist her to ganger, veldig god laksemiddag og smakfull Korma med biffkjøtt. Rimelig mat og drikke, god service.

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, MonaJ519
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2018 via mobile enheter

God mat. Gode priser. God service. Hyggelig betjening som alltid tar godt i mot gjestene. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Knut-Tore K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, og superhyggelig betjening kommer tilbake hit
Store porsjoner og deilig anbefalt vin til maten.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Kari B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Everest Resraurant, så også på

El Albir, L'Alfas del Pi
 
El Albir, L'Alfas del Pi
El Albir, L'Alfas del Pi
 

Har du vært i Everest Resraurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din