Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat i koselige lokaler”
Anmeldelse av Sjel og Gane

Sjel og Gane
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Eidfjord
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Maten var veldig god og lokalet koselig og intimt. Etter min mening den beste restauranten i Eidfjord og fullt på høyde med en god restaurant i eks. Oslo.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ggune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 62 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vakre lokaler, nydelig mat og herlig personale. Her vil vi spise flere ganger! Fantastisk god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Sisselirene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Hyggelig og lite lokale. Vi hadde bestilt bord, og hadde neppe fått plass hvis ikke. Valgte fiskesuppe til forrett, og angret ikke. En av de beste og mest fyldige fiskesuppene jeg har fått. Kveite til hovedrett viste seg også å være et veldig godt valg. Kelner og kokk gjorde sitt for å holde tritt med gjestene, og lykkes i å holde et høyt tempo under hele besøket. Barn og voksne gikk fornøyd ut av lokalet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, R1909EVchristianA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god stemning og meget hyggelig å serviceinnstilt betjening. Kan ikke gå glipp av når du er i området.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, alexsylte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Tilbød veganske alternativer. Fikk servert en deilig pasta med sopp og hjemmelaget sorbet av norske jordbær.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, siljechristink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjel og Gane, så også på

 

Har du vært i Sjel og Gane? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din