“Veldig god mat i koselige lokaler”
Anmeldelse av Sjel og Gane

Sjel og Gane
Vurdert som nr. 2 av 12 Restauranter i Eidfjord
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Maten var veldig god og lokalet koselig og intimt. Etter min mening den beste restauranten i Eidfjord og fullt på høyde med en god restaurant i eks. Oslo.

Takk, Ggune

2024 av 78 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vakre lokaler, nydelig mat og herlig personale. Her vil vi spise flere ganger! Fantastisk god opplevelse.

Takk, Sisselirene
Anmeldt 27. juli 2020

Hyggelig og lite lokale. Vi hadde bestilt bord, og hadde neppe fått plass hvis ikke. Valgte fiskesuppe til forrett, og angret ikke. En av de beste og mest fyldige fiskesuppene jeg har fått. Kveite til hovedrett viste seg også å være et veldig godt valg. Kelner og kokk gjorde sitt for å holde tritt med gjestene, og lykkes i å holde et høyt tempo under hele besøket. Barn og voksne gikk fornøyd ut av lokalet.

Takk, R1909EVchristianA
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god stemning og meget hyggelig å serviceinnstilt betjening. Kan ikke gå glipp av når du er i området.

Takk, alexsylte
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Tilbød veganske alternativer. Fikk servert en deilig pasta med sopp og hjemmelaget sorbet av norske jordbær.

Takk, siljechristink

Reisende som så på Sjel og Gane, så også på

Har du vært i Sjel og Gane? Del dine erfaringer!