Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perle i Eidfjord”
Anmeldelse av Sjel og Gane

Sjel og Gane
Vurdert som nr. 1 av 11 Restauranter i Eidfjord
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Vi besøkte denne sjarmerende restauranten, og ble varmt tatt imot av nydelige Hedda. Lokalene er pene og innbydende, de ansatte imøtekommende og hjelpsomme. Vi bestilte kremet rekesalat og laks med posjert egg til forret som smakte fortreffelig. Som hovedrett valgte vi begge entrecôte med husets grønnsaker og poteter. Perfekt tilberedt. Sjokoladefondanten til dessert.... mmmmm.... Atmosfæren i denne restauranten matcher den fantastiske roen som utsikten til fjellene og Eidsfjorden ga oss. Vi anbefaler Sjel og Gane på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, The_Gooses2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 62 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde ikke reservert bord, men ville stoppe en plass for et måltid på vei hjem fra hyttetur. Det kom opp på Tripadvisor at det var stengt her, men vi stoppet og så at det var åpent, og heldigvis fikk vi ett bord. Hadde smakt god mat fra kokken Arthur (som etablerte spisestedet) før. Vi bestilte hamburger, fiskesuppe (forrett) og scampi, og var godt fornøyd. Den alkoholfrie mojitoen var veldig god!
Flott å se at det er gode spisesteder man kan få et godt måltid på små plasser også! Håper lokalbefolkningen og reisende støtter opp utenom turistsesongen også.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, HSR_tips
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Det er hyggelig kunne oppsøke et så lite sted som Eidfjord og få så god mat. Dette var god restaurant- kvalitet. Alle var fornøyd med ulik mat og drikke. Litt hektisk for de som skulle servere slik atnoe ble glemt, men likevel imponerende. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, toren785
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Ganske fantastisk med en kokk som behersker både fisk og kjøtt til fullkommenhet med 6 personer som valgte forskjellig. Legg til sjarmerende og hyggelig kelnere fra de fleste nasjonaliteter og fantastisk utsikt. Bedre kan ikke et måltid i Sommer-Norge bli.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 354olave
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Vi spiste her med forhåpninger om å få en fin mat opplevelse. Spiste fiske suppe og kveite. Fiskesuppen var god med mye fisk , og smak. Absolut ikke FOR MYE krem i , som en på ett nabo bord var frekk nok til å påpeke ovenfor vår hyggelige servitør. Kveiten retten hadde noe av det beste tilbehøret/grønnsaker jeg har fått servert til fisk. Friske/ferske grønnsaker perfekt tilberedt. Eple sausen var også meget god , med syrlig søt balanse som passet godt til fisken. Kveiten hadde fått 15-20 sekunder for mye koke/steke tid hvis jeg skal pirke på noe her. God mat/restaurant her i Eidfjord , og hvis personalet her forsetter sitt gode grunnlag, og utvikler seg , så har de store muligheter til å skape ett spisested i Eidfjord som blir ett gourmet mål for landeveis folk på jakt etter matopplevelser.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, georgesc914
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sjel og Gane, så også på

 

Har du vært i Sjel og Gane? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din