Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
RIB Fjordsafari

Topp tur, ingen sel eller ørn å se i dag, men til gjengjelde var det mye bølger 😊. Flink guide som... les mer

Anmeldt 9. august 2021
Wenche2760
,
Oslo, Norge
Vel verdt å bruke penger på

En kjempetur, med god guide. Kjekt å få en innføring av cider og mos produksjon. Fikk også wn... les mer

Anmeldt 5. august 2021
Inger L
,
Riga, Latvia
via mobile enheter
Les alle 23 anmeldelsene
  
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
21
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
21
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 23 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en kjempe fin tur. Dette vil huskes og det vil bli anbefalt til alleVi fikk se masse fin natur

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LarsIngeT, Daglig leder på Hardanger Fjordsafari, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Tusen takk for gode ord.
Ha ein fin summar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin tur med nydelig natur. Turen var Vert pengene. Hyggelig båtfører som fortalte lokal historie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, jeanetteandersg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LarsIngeT, Daglig leder på Hardanger Fjordsafari, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Takk for gode ord.
Me har venta litt på denne fyrste anmeldelsen. Nokon andre har hatt eigarskap til "Hardanger Fjordsafari" på Tripadvisor frå oppstarten i 2017, men me fekk det over på oss i vinter.

Ha ein fin summar

Mvh
Lars Inge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser