Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Sug i magan, luft i luggen og god stemning!

Ein tur med flott natur frå ein litt annan vinkel enn det me sjølve kunne klare å få til. God... les mer

Anmeldt 24. juli 2022
111aslaugd
via mobile enheter
RIB Fjordsafari

Topp tur, ingen sel eller ørn å se i dag, men til gjengjelde var det mye bølger 😊. Flink guide som... les mer

Anmeldt 9. august 2021
Wenche2760
,
Oslo, Norge
Les alle 44 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (44)
Filtrer anmeldelser
44 resultater
Vurdering fra reisende
41
3
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
3
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 44 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Super kombinasjon av natur, lokalhistorie, fart og spenning! Tett på mektige fjell, dyreliv, Norsk infrastruktur og lokalhistorie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, pcstrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en kjempe fin tur. Dette vil huskes og det vil bli anbefalt til alleVi fikk se masse fin natur

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LarsIngeT, Daglig leder på Hardanger Fjordsafari, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Tusen takk for gode ord.
Ha ein fin summar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin tur med nydelig natur. Turen var Vert pengene. Hyggelig båtfører som fortalte lokal historie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, jeanetteandersg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LarsIngeT, Daglig leder på Hardanger Fjordsafari, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Takk for gode ord.
Me har venta litt på denne fyrste anmeldelsen. Nokon andre har hatt eigarskap til "Hardanger Fjordsafari" på Tripadvisor frå oppstarten i 2017, men me fekk det over på oss i vinter.

Ha ein fin summar

Mvh
Lars Inge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: september 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser