Hadde litt dårlig tid, så beliggenheten til Burger og Brus passet bra i forhold til ladestasjon.
Kommer inn i nesten full restaurant, og tenker at dette må være bra.
Møter en hyggelig ung mann i disken som tar imot ordren min - en pizza med kylling og alle grønnsaker. Han er usikker på hvilke grønnsaker de kan tilby.
Jeg ber om takeaway, prisen er lik uavhengig om du skal sitte her eller ta med.
Setter meg ned på en ledig stol og venter, begynner å se meg litt rundt. Får egentlig litt sjokk 🙈
Renhold får 1 av 5 - ingen border blir ryddet eller vasket. Gulvene kan umulig ha blitt vasket i løpet av dagen, og som renholder kan det virke som om de ikke har blitt tatt grundig på en god stund.
Ser flere gjester er oppe og etterlyser maten sin, noen får ikke det de har bestilt.
Min «brikke» piper og da jeg skal hente pizza, så er den brent på halve skorpen, ikke kuttet opp, ikke pakket inn og jeg må etterspørre saus og brus selv om det sto på kvitteringen. Da jeg nevner den brente skorpa, skjønner ikke den engelsktalende kokken problemet, han mener det er ubetydelig.
Service totalt 2 av 5
Smak på pizza uten den brente skorpa - 3 av 5.
Totalt 2 av 5 - anbefales IKKE!