“Sur betjening og dårlig mat”
Anmeldelse av Burger Og Brus

Burger Og Brus
Vurdert som nr. 10 av 12 Restauranter i Eidfjord
Anmeldt 9. juli 2023

Kan ikke anbefale dette stedet. De ansatte var sure og vanskelig å kommunisere med. Var vanskelig å få kontakt med mannen bak disken selv da det var min tur i kassen, ikke skjønte han helt hva jeg sa heller, verken på norsk eller engelsk. Da jeg spurte etter toalett ble han bare sur og pekte ut på gaten, til noe jeg tror er et offentlig toalett, der man såvidt får plass gjennom gitteret.

Maten var ikke god. Jeg bestilte rullekebab, men fikk en tacolefse som ikke var skikkelig rullet. I lefsen var det en oppkuttet karbonade og et par kvaster salat, ikke mye som minnet om en kebab. Ikke smakte den noe heller

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Trine T

Anmeldt 3. juli 2023

Har aldri opplevd så sure ansatte i en burgerbar. Damen i disken kjefter på de andre ansatte høyt og tydelig foran gjestene. Vi prøvde å bestille burger til vår datter og tre ganger klarte de å lage feil burger. Stemningen i kaféen er dårlig pga de ansatte. Bordene er skitne og det er mye støy her. Vi har nå vært her i tre kvarter og først nå fikk vår datter burgeren sin. Håpløst sted, styr unna!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Roam45819036235
Anmeldt 19. mai 2023 via mobile enheter

Bestilte en burger med glutenfritt brød, var først og fremst vanskelig å kommunisere med de i kassen da de ikke kunne Norsk, og snakkes lite engelsk. Så observerer jeg at kjøkkenet står å spiser iskjeks som inneholder gluten mens de tilbereder min burger, med andre ord har de ikke forståelse for hva det innebærer å servere glutenfritt. Her er det tydelig mangel på kompetanse.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Noedland
Anmeldt 16. mai 2023

Forferdelig mat! Vi kjøpte rullekebab med lam. Lunkent kjøtt, dunket i dressing, tynn rull til høy pris. Skittent lokale. Personalet ignorerer oss i ti minutter ved bestilling, selv om vi er de eneste som venter foran disken. Totalt sett elendig! Styr unna!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Odyssey601901
Anmeldt 6. april 2023 via mobile enheter

Veldig god burger i koselige omgivelser og en veldig koselig restaurant. Anbefales absolutt dersom du er på en kjøretur gjennom Eidfjord og trenger en pause.

Vi bestilte 100g burgermeny og vegetar burgeren - veldig gode begge deler. Eneste som trekker litt ned i menyen var at det gjerne kunne vært litt mer fries, utover det var det en super burger og behagelig opplevelse.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Maren O

Reisende som så på Burger Og Brus, så også på

Har du vært i Burger Og Brus? Del dine erfaringer!