Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende dårligt og dyrt”

Dyranut Fjellstove Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 11 Restauranter i Eidfjord
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2021

Etter å ha lest flere gode omtaler og Fjellstovens egen omtale av sin restaurant valgte vi å spise middag her på veien over fjellet. Det ble en skuffende opplevelse - slik det ofte er på norske veikroer. Dyranut Fjellstove reklamerer med hjemmelaget tradisjonsmat. Og det er sikkert også hjemmelaget, men ikke spesielt godt. Menykortet bestod av 6-7 retter, blant annet kjøttkaker, viltgryte, viltburger og linsegryte. Bortsett fra linsegryten som kostet kr. 175, kostet alle rettene mellom 225 og 300. Så vi tenkte, at dette er sikkert godt. Vi bestilte burgeren med stekte poteter. Burgeren var helt tradisjonell og smakte lite av vilt. Potettilbehøret var to mindre bakte poteter, med en liten skål med ubestemmelig dressing. Potetene var bakt alt for lenge og nesten sorte på utsiden. Ettersom de var små, var det derfor lite mat i dem. Jeg registrerte at også andre gjester fikk samme svidde poteter, så det var ikke bare våre som var det. Jeg angrer litt på at jeg ikke klaget på potetene. Alt i alt en kjedelig mat-opplevelse. Burgeren, som man knapt ble mett av, kostet kr 235. Neste gang jeg kjører over fjellet stopper jeg nok et annet sted.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KeldHy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 40 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2021

Ein fornøyelse å være gjest / kunde på Dyranut. Vi hadde fjellaure og reinsdyr til hovedrett , heimelaga is til dessert. Smaken og presentasjonen på tallerken fortjener Michelin stjerne- ein nydelig opplevelse . Anbefales

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Terje N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Kjøttkakene var veldig gode og porsjonen var stor! Rømmegrøten var litt vel sur og salt for en ungdommelig gane, men spekematen som kan følge med, falt i smak :-) Fjellburgeren var veldig bra! Fjellørret var en side filet som var pannestekt! Trengte tilskudd av salt og pepper!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, F5641PYmonicab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020

Min bedre halvpart har lenge hatt lyst å stoppe her for å spise ørret. Jeg har altid "dårlig tid", men denne gangen hadde jeg ingen "gode" argumeenter for å kjøre forbi.
Fikk plass, men det var veldig mange gjester. Det tok nødvendig tid å få servert en fantastisk god middag bestpående av ørret.
Iom at det er koronarestriksjoner så håndterte servitørene dette glimrende. Med en gang gjester vet et bord var på vei ut døren var servitørene i full sving med desinfisering.
Vi var som sakt kjempefornøyd med mat og servering. Avslutet selvfølgelig med kaffe og sveler.
PS. Måtte sette av en dato for når jeg var der sist, men dette var første besøk.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, EndreZweidorff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Stoppet på vei fra Hardanger til Oslo. Vi var to stykker som bestilte kjøttkaker, og til tross for fult hus og en hektisk tid for de ansatte, fikk vi servert en veldig god rett. Veldig gode kjøttkaker, akkurat passe kokte nypoteter og grønnsaker, samt masse deilig saus.
Har tidligere i sommer også overnattet her og fikk da servert en deilig frokost.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, IrisNorwegian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dyranut Fjellstove Restaurant, så også på

 

Har du vært i Dyranut Fjellstove Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.