“Bra sted”

Restaurant Fjell & Fjord
Vurdert som nr. 3 av 11 Restauranter i Eidfjord
Prisklasse: USD 225 - USD 315
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Vi var to par som stoppet for middag. Litt lite utvalg, men det de hadde var godt. Hyggelig service og greie priser.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, RosslandR
Borghild V, Eier på Restaurant Fjell & Fjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Så kjekt! Ja, det er litt lite, men skal også være bra - nå i lavsesongen! Jo flere som kommer jo lengre blir menyen :) Velkommen tilbake! Tusen takk for at dere tar dere tid til å skrive.

2024 av 102 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2018

Vi har vært her mange ganger får og hadde tenkt å kjøre forbi, men vi måtte ha litt mat. Det var litt sent museet hadde stengt,men resturanten var åpen. Det ble med laksesmørbrød ,det var nydelig. Bare å spise i slike omgivelser gir matopplevelsen ett ekstra steg.En koselig ting til på taket gikk 3 Bukken Bruse og spiste gress. Vi trodde først et de var utstoppede Nei de var fulle av liv. Kjekt for oss byfolk å se. Litt spesielt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, kamhaaland
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Kompetent matlaging. Jeg hadde kylling fra Homlagarden med byggrynsrisotto. Den smakte godt, uten å være veldig spennende. De andre ved bordet hadde aure, reinsdyrsgryte, og flankebiff, og var fornøyde, og sa at de gjerne kom tilbake.

Porsjonene er nok litt små om du kommer fra fjelltur og er sulten, så da bør du nok begynne med en forrett.

Desserten var for min del skuffende. Jeg bestilte eplekake, som ble morsomt servert i små støpejernsgryter. Det var eplekake med vaniljesaus og vaniljeis. Kaka ble servert kald (så hvorfor støpejernsgryter?), var druknet i vaniljesaus, trolig for å skjule en tørr kake med lite epler. Mer epler, mindre vaniljesaus + oppvarmet kake ville løftet retten, som nå ble veldig kjedelig. Andre på bordet hadde sjokoladebrownies og var veldig fornøyd.

Det er fin utsikt mot fjorden. Litt varmt i glasshuset med en gang sola står på. Smilende servitør. Jeg ble stukket av en veps på begynnelsen av måltidet. Ikke noe restauranten kan lastes for, selvfølgelig, slikt kan skje når vinduer er åpne og det er sommer, men litt rart at en gjest som nettopp har fått maten på bordet kan skrike, og hoppe opp fra bordet, uten at personalet tar turen bortom for å se at alt er i orden.

Alt i alt et av de bedre alternativene for et måltid når du reiser i Hardanger, veltilberedt mat, fin utsikt.

Takk, Go721698
Borghild V, Eier på Restaurant Fjell & Fjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2017

Flink du er å skrive! Kjekt å få tilbakemeldinger. Dog litt morsomt med den vepsen. enig med deg om at de kan komme å spørre!! MEN glad du alt i alt syns maten var god. Kan røpe at eplekaken SKAL være varm!! Så her har skjedd noe - og den skal selvsagt ha epler :) Kom tilbake - og vi får se om det blir rett neste gang! Velkommen er du og dere igjen.

Anmeldt 24. juli 2017

Spiste middag sammen med familien. God mat og god service.
Det trekker litt ned at selv om vi var de eneste som var kunder kom de ekstra potetene lenge etter at jeg hadde bestilt dem.

Takk, Jo Vegar H
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Fin utsikt - vi fikk bord med vinduet. Bra service - hyggelige og behjelpelige.
Maten var veldig god - vi hadde begge viltgryten.

Takk, Miriam N
Borghild V, Eier på Restaurant Fjell & Fjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2017

Så kjekt :) Kjekt dere tar dere tid til å skrive melding her. Velkommen tilbake.

Reisende som så på Restaurant Fjell & Fjord, så også på

Har du vært i Restaurant Fjell & Fjord? Del dine erfaringer!