“God mat”
Anmeldelse av Restaurant Fjell & Fjord - STENGT

Restaurant Fjell & Fjord
Prisklasse: USD 225 - USD 315
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Maten var god, intet spesielt. Spiste hamburger som var noe for gjennomstekt etter min smak. Betjeningen var hyggelig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ggune
698tonel, Markedsføring på Restaurant Fjell & Fjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Takk for besøket :-)

Anmeldt 29. juli 2020

Bra meny og spiste lokale spesialiteter som spekemat, ost og laks. Utrolig godt samt torsk som var utmerket 👍 og servicen var veldig bra!

Takk, 1968dagt
BorghildV, Eier på Restaurant Fjell & Fjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020

Tusen takk!

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Fantastisk god mat som virkelig anbefales å prøve. Spesielt forretten med spekemat og deres fantastiske ost! Må prøves!
Og ikke minst utsikten var flott.

Takk, 509rebekkas

Takk for besøket og velkommen igjen :-)

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Spiste burger. Veldig koselig betjening og nydelig burger.Kommer gjerne tilbake hit .Satt ute. Litt kaldt,men det funket med tepper

Takk, s_lvia2020
BorghildV, Eier på Restaurant Fjell & Fjord, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Takk for tilbakemelding :) Vi ønsker oss også litt mer sol :) haha!

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Her får du verdi for pengene. Veldig bra A la carte meny og et imøtekommende personale som gjorde alt for at vi skulke trives. Nydelig dagens fisk og ungdommen elsket burgeren. Noe for enhver smak. Vi gir terningkast seks og kommer selvfølgelig tilbake.

Takk, Journey89772

Så bra!! Tusen takk for veldig fin omtale!

Reisende som så på Restaurant Fjell & Fjord, så også på